0
Krullen

Krullen

Speciaal voor mensen met krullen - Twee Opties om Jouw Krullen te Verzorgen

Bij ons begrijpen we de unieke behoeften van krullend haar en bieden we twee op maat gemaakte ervaringen om jouw krullen te verwennen en te verzorgen: "Ultieme Ontspanning" en "Diagnose & Verwennerij."

Optie 1: Ultieme Ontspanning voor diegene met Krullen
 • Voor wie: Deze behandeling is perfect voor diegenen die volledig willen ontspannen en hun krullen willen laten stralen.
 • Duur: Onze "Ultieme Ontspanning" sessie voor krullen duurt 70 minuten.
 • Beschrijving: Je begint met een warm welkom en een persoonlijk gesprek om jouw krulbehoeften te begrijpen. Vervolgens kun je genieten van een ontspannende krullend haar massage, grondige hoofdhuidreiniging, hydratatie, natuurlijke kruidenverwennerij speciaal voor krullen, stoombehandeling en het gebruik van hoogwaardige producten die je krullen laten glanzen. Deze sessie is ontworpen om je krullen totale ontspanning en verzorging te bieden.
 • Prijs: De prijs voor de "Ultieme Ontspanning voor Krullen" sessie is € 99,-.

  Check voor meer informatie

Optie 2: Diagnose & Verwennerij voor diegene met Krullen
 • Voor wie: Deze behandeling is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een diepgaande diagnose en op maat gemaakte zorg voor hun krullen.
 • Duur: Onze "Diagnose & Verwennerij voor Krullen" sessie duurt 100 minuten.
 • Beschrijving: We beginnen met een warm welkom en een uitgebreid persoonlijk gesprek om jouw krulbehoeften te begrijpen. Daarna voeren we een grondige diagnose uit om de specifieke behoeften van jouw krullen en hoofdhuid vast te stellen. Op basis van deze diagnose bieden we een op maat gemaakt behandelplan aan, met gebruik van Pretty Curly Girl-producten die het beste bij jouw krultype passen. Dit kan variëren van hydraterende behandelingen tot oplossingen voor specifieke krul- en hoofdhuidproblemen.
 • Prijs: De prijs voor de "Diagnose & Verwennerij voor Krullen" sessie is € 129,-.
  Check voor meer informatie

Ongeacht welke optie je kiest, beloven we een onvergetelijke ervaring die jouw krullen zal verzorgen en hun natuurlijke schoonheid zal versterken. Ons doel is om elke klant met krullend haar de ultieme verwenning te bieden, met speciale aandacht voor hun krultype.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen voor een op maat gemaakte behandeling die aan jouw krulbehoeften voldoet.

  Direct een afspraak inplannen?
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?