De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0

Lang haar

Lang haar, een van de zeven schoonheden zeggen ze en daar zijn wij van KnipperZ het helemaal mee eens! Veel meisjes en vrouwen willen graag lang haar want je kunt er eindeloos mee variëren. Of je het nou los draagt, of opgestoken, een sportieve staart of een kunstige vlecht, het komt allemaal het beste tot zijn recht als het haar gezond en glanzend is. De verzorging en behandeling van lang haar is dan ook iets waar zeker aandacht aan besteed mag worden en bij ons ben je dan op het juiste adres.

Mocht je nou zelf niet gezegend zijn met een volle bos lang haar of wil je meer volume dan zijn hair weaves of extensions een echte uitkomst.Bij ons vind je alles over de behandelingen, de verzorging, haartoevoegingen, het stylen en het knippen van je prachtige, lange haar. We zien je graag in onze salon!

Behandelen
Kleuren
Keratine
HairWeaves / Extensions
Knippen
Stylen
Verzorgen

Snel een afspraak inplannen? Topproducten voor lang haar
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?