Lang haar

Lang haar, een van de zeven schoonheden zeggen ze en daar zijn wij van KnipperZ het helemaal mee eens! Veel meisjes en vrouwen willen graag lang haar want je kunt er eindeloos mee variëren. Of je het nou los draagt, of opgestoken, een sportieve staart of een kunstige vlecht, het komt allemaal het beste tot zijn recht als het haar gezond en glanzend is.
De verzorging en behandeling van lang haar is dan ook iets waar zeker aandacht aan besteed mag worden en bij ons ben je dan op het juiste adres.

Mocht je nou zelf niet gezegend zijn met een volle bos lang haar of wil je meer volume dan zijn Hair Weaves of extensions een echte uitkomst.

Bij ons vind je alles over de verzorging, de behandelingen, Hairweaves, het stylen en het knippen van je prachtige, lange haar. We zien je graag in onze salon!

Behandelen
Kleuren
Keratine
HairWeaves / Extensions
Knippen
Stylen
Verzorgen

 

Behandelen
 

Reset of Detox

•    Haalt oude kleurophopingen en kleurresten uit het haar
•    Reset het haar na een vakantie van chloor en zoutresten
•    Geeft een nieuwe start, verwijderd metalen- en siliconenresten.

Lang haar straalt alleen als het gezond haar is. De eerste stap naar gezond en mooi haar is daarom het resetten van het haar. Wij noemen het ook wel de Detox behandeling. 
Deze reset zorgt ervoor dat haar met kleurophopingen (van oude kleuringen bijvoorbeeld) en metalen- of siliconenresten uit het haar worden gehaald. Hierdoor krijgt het haar de natuurlijke staat weer terug.  Onze Reset behandeling is ook uitermate geschikt als flinke oppepper na een vakantie (denk aan chloor- en zeewaterresten!) of na een intensief ziekteproces zoals bij bijvoorbeeld chemokuren.  Niet is lekkerder dan een frisse start maken met natuurlijk haar.

De Reset behandeling duurt anderhalf uur en de prijzen zijn afhankelijk van je haarlengte 
(vanaf € 30,-). 
 

Thermo repair Botox Top Up

De verjongingssensatie voor jouw haar!


•    Herstelt de schubbenlaag met natuurlijke Ceramide 3 lipide
•    Voorkomt terugloop van de haarkleur
•    Beschermt tegen chemische behandelingen en thermische stress


Heb je beschadigt haar of is je haar na al die jaren dof en futloos geworden? Wil je je haren echt sterker maken? Ben jij toe aan een intensieve verjongingskuur voor jouw haar? 
Dan is de Thermo repair Botox Top Up dé behandeling voor jou!
Het hoofdbestanddeel van deze behandeling is de olie van de Meadowfoam plant. De olie is zeer rijk aan vetzuren en antioxidanten die zorgdragen voor de hydraterende en herstellende werking. Het molecuul uit deze vetzuren vertoont grote overeenkomsten met de moleculen die zich van nature in het haar bevinden.
Ook bevat deze behandeling  Ceramide 3. Dit zijn lipiden die van nature voorkomen in het haar en een belangrijk onderdeel zijn van de haarschubben. De ceramide is als het ware het cement tussen de schubben en door toevoeging hiervan wordt de terugloop van de haarkleur voorkomen. Ook dof en futloos haar behoort dan tot het verleden. Hoe vaker de behandeling wordt herhaald, des te beter de opbouw en het herstel van het haar. 

Wij adviseren deze behandeling om de vier tot zes weken te herhalen voor een optimaal resultaat. De behandeling duurt twee á drie uur en kost voor kort haar € 75,-. Tot de schouder, € 85,- en voor haren vanaf de schouder rekenen wij € 95,-.
 

Tip van Femke:

'Je haar gaat echt weer fantastisch stralen! Wie wil dat nou niet? Als je deze behandeling combineert met de Reset en Vitaminebehandeling onderga je een gigantische verjongingssensatie!'

Vitamineboost / Oxilock Hair Happinez System 

Met ons Olixock Hair Happinez System  geef je je haren een enorme vitamineboost!
Deze speciale innovatie van Jean Paul Myné bevat verschillende onderdelen zoals het Plasma en de Amazing behandeling. Wat de beste vitaminebehandeling is voor jouw haren is kunnen onze stylisten perfect bepalen.

Met alle  Oxilock behandelingen van Jean Paul Myné gaan je haren ultiem glanzen en het repareert droog en beschadigd haar. Deze vitamineboost sterkt de haarvezels en laat het haar zacht aanvoelen. Alle Oxilock behandelingen zijn verrijkt met kostbare aminozuren en heermoes die zeer specifiek zijn samengesteld om synergetisch te werken aan het herstel van jouw haren.

De Vitamineboost duurt 45 minuten en is al verkrijgbaar vanaf € 30,- voor kort haar. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de lengte van je haren.


Tip van Femke:

'Wist je dat je de Oxilock behandeling ook kunt combineren met een kleuring? Hierdoor wordt je gekleurde haar meteen versterkt en hersteld voor een fantastisch resultaat!'Kleuren


De kleurproducten van Jean Paul Myné: wij zouden niet meer zonder kunnen!
De Color Gourmet Experience geeft ons de mogelijkheid om prachtige kleuren te realiseren zowel in het basisaanbod als in het samenstellen van de juiste kleur.  Er zijn namelijk acht verschillende  kleursamenstellingen die ook onderling te mengen zijn bij de Color Juice. Met fantastische namen zoals Natural Squeeze, Mango Sunrise, Caramel Espresso en Fruit Candy!

D.O.C. color is trouwens de eerste en de enige waterloze kleuring ontwikkeld met Aloë vera. 
De innovatieve samenstelling geeft een mooi resultaat en een uniek design aan je lange haar.
Alle D.O.C. kleuringen zijn verrijkt met olijfolie en ammonia vrij zodat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige haartypen.

We gebruiken dus de Color Juice en de D.O.C. color die met elkaar staan voor een nieuwe generatie haarkleuringen die veiligheid, zachtheid en innovatie bij elkaar brengen. 

Bij de Juice Color is door Ammonia smart de hoeveelheid ammonia geminimaliseerd maar geeft toch een uitzonderlijk goed eindresultaat. Deze kleuring brengt gemakkelijk aan en de haarstructuur wordt gevoed tijdens het kleurproces. Met een minimale kleurafgifte en een maximale grijsdekking, glans en intensiteit.

Doordat wij werken met twee typen kleuringen  kunnen wij altijd een kleuring op maat realiseren, zelfs als je allergisch bent voor kleuringen. 
Zie verftest  bij krullend haarKeratine


•    Dé uitkomst voor pluizig, poreus of kroezend haar
•    Zowel tijdelijke  als permanente behandelingen mogelijk
•    Voor stralende en zachte haren.

Hair  Smoothing, ken je deze term? Deze geeft precies weer wat wij kunnen bereiken met onze Keratinebehandelingen.  Zowel tijdelijke als permanente styling is nu te realiseren op een volkomen veilige en natuurlijke manier zonder schadelijke stoffen zoals formaldehyde. Het is dé manier om van pluizig of kroezend haar af te komen. Je krijgt hiermee glanzend en zacht haar voor een langere periode.  Onze Keratine behandelingen (Keratin Treatments), bieden verschillende opties. Zo kun je kiezen voor de Infinity ICE, Adamantium en de fantastische Keratin Gold.

Stijl, glad en glanzend haar: Infinity ICE

Prachtig blond stijl haar.  Om dat te realiseren gebruiken wij de Infinity Ice behandeling.  Speciaal geschikt voor blond haar, dat poreus is en slag of krul heeft.  Je haar wordt prachtig glad, glanzend en gevoed. Hoe vaker je de behandeling herhaald hoe langer de houdbaarheid hiervan is. Gemiddeld is de Infinity Ice behandeling zes tot zeven maanden houdbaar. De behandeling zelf duur tussen de vier á zeven uur, afhankelijk van de conditie en de lengte van jouw haren.
 

Wel slag of krul maar minder pluis: Adamantium

Wanneer je wel graag je krul of slag wilt behouden maar minder volume en minder pluis wilt is de Adamantium zeer geschikt. Deze behandeling heeft een houdbaarheid van 2 tot 3 maanden maar hoe vaker je de Adamantium herhaald, hoe langer de houdbaarheid is. De behandeling duurt twee tot vier uur, afhankelijk van de haarlengte en de kwaliteit van het haar.
 

Een permanente stijlbehandeling: de Keratin Gold

Wil je van je krullen permanent stijl en glad haar maken dan werken wij met de Keratin Gold behandeling.  Het is voor velen vaak een uitkomst bij kroeshaar of haar met slag en krul dat veelal pluizig blijft. Omdat deze behandeling uit moet groeien kun je ook na enkele maanden je uitgroei laten bijwerken. Het is een permanente stijlbehandeling die gemiddeld vijf tot negen maanden zichtbaar blijft afhankelijk van de uitgroei. Dat verschilt natuurlijk per persoon en haartype. 
De behandeling zelf duur ongeveer 4 tot 8 uur en is mogelijk vanaf € 300,-. 


Tip van Femke:

'Wil je stralend permanent glad, stijl en glanzend haar: ga voor Keratin Gold! De enige langdurige styling met een natuurlijk en glanzend resultaat!'

 

Hairextensions


Net dat beetje meer volume, toch liever een flink stuk langer of gewoon een oogverblinde stevige bos lang haar: het kan allemaal! En je hoeft er niet meer op te wachten of maanden (soms wel jaren) voor te sparen. Met onze Hairextensions is jouw haardroom in een klap werkelijkheid.

Onze wefts zijn afkomstig uit Rusland en Mongolië en zijn de meest luxe en exclusieve weave-lijn die momenteel te verkrijgen is van 100% echt haar.  Alleen salons die het beste willen voor hun klanten hebben de beschikking over deze lijn.  De wefts zijn van een perfecte kwaliteit en voelen zacht en glad aan en passen perfect bij de Europese haarstructuur. De haarschubben van onze wefts zijn 100% intact en klitten niet. 

Met onze tips en de producten van Jean Paul Myné is ook de verzorging van je Hairweaves  gegarandeerd. De Hairweaves worden bevestigd met siliconen ringetjes, naald en draad. Als je ze om de 6 á 8 weken omhoog plaatst blijft het geheel er natuurlijk uit zien en kun je genieten van fantastisch lang en volumineus haar!

Snel naar onze tips [speciale pagina met tips voor HairWeaves]

Verzorging van HairWeaves [subpagina van Behandelingen / Hearextensions]

HairWeaves of Extensions zijn fantastisch om snel lang en volumineus haar te verkrijgen. Het vergt alleen wel wat extra verzorging en het is belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Zo heb je het langst plezier van je prachtige haar!
 

Verzorgingsadviezen


Het is belangrijk je HairWeaves te wassen met een shampoo en conditioner die vrij zijn van siliconen en sulfaten. Deze zorgen voor het beste en langste houdbaarheid van je weaves.

Wij adviseren een shampoo en conditioner van onze Ocrys lijn of Navitas Organic Touch lijn. Dit is afhankelijk van je eigen haar structuur en hoofdhuid. 

Daarnaast adviseren we een masker om je weaves extra te voeden en het vochtbalans op peil te houden. De weaves hebben extra verzorging nodig omdat dit niet van binnenuit komt. 

De kwaliteit van jouw hair extensions staat of valt bij het onderhoud ervan. Wil jij lang kunnen genieten van je hair extensions? Neem dan de volgende onderhoud tips in acht.


Wassen

Borstel je weaves goed uit voordat je het haar nat maakt. Was je haar ongeveer twee keer in de week met onze Ocrys shampoo. Zorg ervoor dat de shampoo ook goed tussen de weaves verdeeld wordt en spoel het goed uit. 

Je doet er goed aan om altijd twee keer te wassen.  De eerste keer kun je met Ocrys shampoo wassen en de tweede keer zou je een kleurshampoo uit de Navitas Organic Touch lijn kunnen gebruiken.  

Na het wassen is het belangrijk om altijd een Ocrys of Navitas conditioner te gebruiken. Hiermee krijgen jouw weaves de broodnodige voeding. Daarnaast is het ook aan te raden om één keer per week een haarmasker in te zetten. Dat zou het beste de Come True van de Ocrys lijn kunnen zijn. 

Na het wassen en verzorgen dep of kneed je met een handdoek je weaves voorzichtig droog. 
Je weaves worden niet zoals je eigen haar gevoed vanuit de hoofdhuid. Hierdoor hebben ze extra verzorging nodig. Wij adviseren dan ook niet het gebruik van standaard producten van de drogist of supermarkt.  Deze zullen ervoor zorgen dat je weaves of extensions sneller uitdrogen en slijten. 

Op het handdoekdroge  doet Hair Protector Serum uit de Hug lijn het fantastisch. Dit verbetert de doorkambaarheid en maakt je weaves zijdezacht. Ook beschermt het je haar en de extensions tegen hitte en zon.
 

Drogen

Laat je extensions niet zelf opdrogen, maar föhn het haar droog. Gebruik alvorens de Repair Subliem Mist spray om je extensions te beschermen tegen de hitte van de föhn en overige stylingtools. 
Zorg ervoor dat je de band van de weft ook helemaal droogt om jeuk aan de hoofdhuid te voorkomen.


In model brengen

Je weaves zullen het mooiste zitten als je het in model föhnt, stijl of krult. Probeer het haar pas weer opnieuw te stijlen of te krullen zodra je het haar weer gewassen hebt. HIermee voorkom je uitdroging. 

Tussen de wasbeurten is het aan te raden om regelmatig onze Vetiver Oil en Repair Subliem Mist spray  te gebruiken. Hiermee houd je de weaves heerlijk zacht en glanzend. 
 

Slapen

Ga nooit met nat haar slapen. Zorg ervoor dat je het haar in een vlecht of knot draagt tijdens het slapen om zo je weaves optimaal te beschermen.


Borstelen

Gebruik voor het borstelen van je weaves een speciale extension borstel. De  Silver/Gold brush is perfect voor onze weften. Zorg ervoor dat je alle rijen van de extensions borstelt. Hiervoor is het soms nodig om de bovenste rij op te tillen om goed bij de volgende rij te komen met de borstel. Als je van jezelf snel klitten in je eigen haar hebt doe dit dan dagelijks om klitvorming te voorkomen.
 

Op vakantie

Ondanks bijna al onze klanten met hun extensions op vakantie gaan, willen wij je wel op de hoogte brengen van het (eigen) risico die je dan loopt. 
Veel zon, het water in de zee en de zwembaden kan verkleuring van je hair extensions met zich meebrengen.  Ook de waterkwaliteit is in het buitenland niet altijd vergelijkbaar met Nederland. Draag hierom op vakantie zoveel mogelijk je haar omhoog en bescherm het waar mogelijk met bijvoorbeeld een pet of hoed.


Staart maken

Wanneer je het haar in een staart of knot wilt dragen, doe dit dan niet te strak. Als je het haar te strak naar achter vast zet komt er teveel spanning te staan aan de uiteindes van de weften, of met losse extensions aan de voorste extensions. Hierdoor zou je haar op die plekken kunnen afbreken.

Mocht je nog vragen hebben over de verzorging van je HairWeaves of een afspraak met ons in willen plannen dan horen we je graag!


 

Knippen
 

Bij KnipperZ beginnen wij niet zomaar aan het knippen van jouw haar. Wij willen eerst graag heel veel van je weten...

Zo vinden we het belangrijk om goed te kijken naar de natuurlijke valling van jouw haar. Welk kapsel past bij jouw gezicht en laat je het best tot zijn recht komen? Maar ook wat jij qua styling prettig vindt. Lang haar dat meestal vast wordt gedragen kan van ons het perfecte knipadvies hiervoor verwachten. Maar draag jij je haren graag los dan zijn kniptechnieken die het volume ondersteunen en de natuurlijke valling accenturen aan te raden.

Kom gerust eens bij ons langs om te horen wat voor mogelijkheden er allemaal zijn en ervaar zelf hoe fijn het is om een goedgeknipte coupe te hebben! Bij KnipperZ werken alleen maar hairstylisten die alles weten van lang haar!

 

Stylen


Prachtige lang haar is uitstekend te stylen. Denk maar eens aan het opsteken, vlechten of op een bijzondere manier vastzetten. De mogelijkheden met lang haar zijn echt eindeloos!

Ben je op zoek naar de styling van je bruidskapsel, weet dan dat er heel veel kan met dat prachtige lange haar. Kortom, heb je biinnenkort een feestje, een bruiloft of ga je zelf trouwen? Bel ons gerust eens om te horen wat we voor jou kunnen betekenen!

 

Verzorgen


Verzorgd lang haar laat je stralen, precies zo als toen je net bij ons de salon uit liep. Gelukkig zijn er hartstikke veel fantastische producten die de verzorging van lang haar gemakkelijk maken. Het gebruik van een speciale shampoo  voor lang haar is echt aan te raden. Wij adviseren van Treasures Enhancing Plus Shampoo. Door bijzondere ingrediënten wordt je lange haar ultiem gevoed en behoudt het haar natuurlijke glans. Treasures Enhancing Shampoo is alleen verkrijgbaar in een één liter verpakking.
 

Conditioner

De bijpassende conditioner versterkt de behandeling alleen maar.  De Treasures Enhancing Conditioner is deep moisturizing en een sterk voedende en hydraterende haarconditioner. 
Deze conditioner is verrijkt met plantenextracten zoals lijnzaadolie dat het haar schitterend zacht en glanzend maakt.
 

Masker

Om jouw lange haar extra te voeden is eenmaal per week een deep moisturizing mask geen overbodige luxe. Het Treaures Revital Mask is een intensief herstellend masker. Het versterkt, hydrateert en voedt jouw lange haar. Het is verrijkt met plantaardige stamcellen, dringt diep door en helpt bij het herstel van het haar. 
 
 
Onze referenties

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Afspraak maken