De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0
Gratis adviesgesprek

Gratis adviesgesprek

Laat je inspireren, kom langs voor deskundig advies en voorkom verrassingen!

Ontvang een warm welkom bij KnipperZ Hair Care For YOU en gun jezelf een kosteloos adviesgesprek van 15 minuten. Of je nu onze salon voor de eerste keer betreedt of een trouwe klant bent, dit vrijblijvende consult staat open voor iedereen.
Grijp de kans om te profiteren, ongeacht je ervaringsniveau!

In samenspraak met jou neemt onze stylist de tijd om je wensen te verkennen, het optimale advies te geven over de behandeling en het voorziene eindresultaat.
Bovendien kan de stylist de ideale prijs bepalen, afgestemd op de lengte en dikte van jouw haar.

Waarom de behoefte aan een kosteloos adviesgesprek? In een wereld vol geavanceerde knip- en kleurtechnieken is een gedegen voorbereiding van cruciaal belang.
Complexe behandelingen zoals highlights, balayage, foilyage, face framing en haarverlengingen vragen om een zorgvuldige planning.

Moet er een specifieke voorbehandeling worden toegepast? Is er een ontkleuring vereist? Bij lang haar kunnen zelfs invloeden van producten uit het verleden, tot wel 2 jaar terug of langer aanwezig zijn. Een adviesgesprek dient als leidraad om de perfecte formule te bepalen voor het beoogde resultaat. Het voorkomt onaangename verrassingen achteraf, zowel op het gebied van kosten als het uiteindelijke resultaat.

We begrijpen dat veel (potentiële) klanten per e-mail, telefoon of WhatsApp informeren naar de kosten van onze behandelingen.
Om volledige openheid te bieden, hebben we gedetailleerde informatie nodig over de dikte, lengte, conditie en het verleden van je haar.
Hierdoor kunnen we via deze communicatiekanalen geen exacte prijzen verstrekken.

Daarom nodigen we je uit voor een kosteloos adviesgesprek van vijftien minuten. Laat ons samen de mogelijkheden verkennen. Maak snel en eenvoudig een afspraak via de onderstaande knop en boek een gratis consult met een van onze ervaren stylisten. Dit verplicht je tot niets en voorkomt mogelijke teleurstellingen. We kijken ernaar uit je spoedig te verwelkomen.

Plan jouw "gratis" adviesgesprek

 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?