De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0
Deals 2024

Deals 2024

๐‘ต๐’†๐’˜ ๐’Š๐’ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ’: ๐‘ฒ๐’๐’Š๐’‘๐’‘๐’†๐’“๐’ ๐‘ณ๐’–๐’™๐’–๐’“๐’š ๐‘ป๐’“๐’†๐’‚๐’•๐’Ž๐’†๐’๐’•๐’

Vind je KnipperZ prijzig? Absoluut, want bij ons draait het niet alleen om haar, maar om een complete ervaring. Wij geloven in kwaliteit, persoonlijke aandacht, vegan producten en het creëren van prachtig haar dat bij jou past. En voor het jaar 2024 hebben we iets bijzonders bedacht om jou te laten stralen!

Ontdek de Luxe zonder Concessies
Elke maand zetten wij een unieke behandeling in de schijnwerpers, en jij profiteert van maar liefst 24% korting op deze exclusieve ervaring. Laat je verwennen met onze betoverende Japanse Head Spa behandelingen en meer. Bij KnipperZ gaan we verder dan alleen knippen en kleuren, we bieden een totaalbeleving die jouw schoonheid naar een hoger niveau tilt. Check wel hieronder even onze spelregels!

Waar ligt jouw stijl in 2024? 
Deze vraag staat centraal in al onze behandelingen. Onze professionele stylisten staan klaar om je te begeleiden naar de perfecte look die past bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid. En het beste nieuws? Elke maand kun je dit bereiken met een exclusieve korting van 24%

Persoonlijk Adviesgesprek in Onze Salon 
Wij nodigen je van harte uit voor een persoonlijk adviesgesprek in onze salon. Samen bespreken we jouw wensen, stijl en de perfecte behandeling die bij jou past. En hier komt het spannende deel - scoor tijdens jouw adviesgesprek een speciale coupon! Lever deze coupon na jouw behandeling in en ontvang direct 24% korting op de geselecteerde behandeling van de maand. Maar let op, de coupon is niet geldig op twee keer dezelfde behandeling, waardoor je kunt blijven genieten van verschillende ervaringen gedurende het hele jaar.

Scoor Jouw Coupon en Shine in 2024 
Maak gebruik van deze unieke kans om niet alleen een kapsel, maar een onvergetelijke ervaring te creëren. Maak online een afspraak of bel tijdens openingstijden naar 073-6129490 om jouw persoonlijk adviesgesprek in te plannen en jouw exclusieve coupon te bemachtigen.

Let wel op!! 
We hebben spelregels
Lees ze goed door, want als je je niet aan deze regels houdt, pies je naast de pot.
๐™‚๐™š๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ช๐™ฅ๐™ค๐™ฃ ๐™—๐™š๐™ฉ๐™š๐™ ๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™œ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™ค๐™ง๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ. En onthoud, je ontvangt niet meer dan één keer per jaar korting op dezelfde behandeling.

Voor nieuwe klanten* geldt: Maak eerst een adviesgesprek, tijdens dit gesprek bespreken we wat we voor je kunnen betekenen en ontvang je een kortingscoupon. Vervolgens plannen we een afspraak, zodat je de coupon kunt inleveren. Op = Op en Vol = Vol, dus wacht niet te lang!

Voor bestaande klanten* geldt dat de korting ook van toepassing is, maar kom even binnenwippen om een coupon op te halen.
- Op de dag van de behandeling worden geen coupons meer uitgedeeld.
- Vooraf in het bezit van een coupon betekent korting ontvangen.

Voor Japanse Head Spa behandelingen* geldt dat de korting ook van toepassing is, maar geef ons even een seintje (belletje of whatsappje) zodat we een kortings coupon voor jou/jullie kunnen reserveren. 

- Op de dag van de behandeling worden geen coupons meer uitgedeeld.
- Vooraf in het bezit van een coupon betekent korting ontvangen.

*๐™‚๐™š๐™š๐™ฃ ๐™˜๐™ค๐™ช๐™ฅ๐™ค๐™ฃ = ๐™œ๐™š๐™š๐™ฃ ๐™ ๐™ค๐™ง๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™œ.


Laat je schoonheid stralen en maak nu online een afspraak
gebruik deze link om direct een gratis adviesgesprek in te plannen
 of bel 073-6129490.

๐‘Š๐‘’ ๐‘˜๐‘–๐‘—๐‘˜๐‘’๐‘› ๐‘ข๐‘–๐‘ก ๐‘›๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘—๐‘’ ๐‘˜๐‘œ๐‘š๐‘ ๐‘ก

Bij KnipperZ maken we niet alleen haar, we maken herinneringen die blijven stralen ๐Ÿ’›
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?