De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0
Vacatures

Vacatures

Spetterende Oproep voor Meerdere Sollicitaties! 
Ben jij een getalenteerde hairstylist die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Bij KnipperZ hebben we enkele fantastische vacatures waar jij misschien wel perfect in past! We zijn op zoek naar gepassioneerde professionals die willen schitteren in ons dynamische team.

1. Top Stylist (30+):
Ben jij een ervaren hairstylist die alle facetten van het kappersvak beheerst? Heb je een passie voor balayage en folietechnieken en kun je ook nog eens fantastisch knippen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

2. Brain Mclean Curlsys Expert:
Heb jij een diepgaande kennis van de Brain Mclean Curlsys techniek en ben je een ware meester in het toepassen ervan? Als jij elk krullend kapsel kunt omtoveren tot een adembenemend kunstwerk, dan willen we graag met je praten.

Wij bieden een aantrekkelijke werkschema van 2 a 3 dagen per week, doordeweeks. Geen zaterdag meer werken, maar wel 1 avond waarop we onze klanten in de watten leggen.
Bij KnipperZ waarderen we onze medewerkers en bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je verdient meer dan wat er in de kappers CAO staat vermeld, en we hebben leuke bonussen die jouw inzet extra belonen.

Mooi haar staat bij ons op nummer één in combinatie met gezonde producten en behandelingen. Daarom gebruiken we bij KnipperZ de beste producten door te werken met de top merken die zich onderscheiden met vegan, biologische en gezonde producten voor mens, dier en planeet zoals Jean Paul Mynè, maar ook Pretty Curly Girl. Daarnaast selecteren we de merken ook op basis van de geweldige resultaten die ze leveren.
In onze salon draait het om knippen, kleuren, en het creëren van prachtige haarstijlen. Van krullen tot het permanent stijl maken van haren, we doen het allemaal! Ook zijn we gespecialiseerd in het zetten van hairweaves en houden we ons bezig met het herstellen van beschadigd haar. Advies geven en samenwerken met klanten om het beste traject voor een mooie haardos te vinden, behoort tot ons dagelijks werk.

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team, waar creativiteit, passie en klanttevredenheid centraal staan? Aarzel dan niet langer en stuur vandaag nog je sollicitatie naar mail@knipperz.nl 

Direct solliciteren?

Kleur & knip stylist met 5 jaar ervaring
Brain Mclean CURLSYS® Expert

 
Vergeet niet om je CV en portfolio mee te sturen, zodat we een goed beeld krijgen van jouw talenten.
KnipperZ is dé plek waar jouw haarcarrière een sprankelende toekomst tegemoet gaat. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van de magie die in onze salon gebeurt. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan de mooiste kapsels!

Heb je nog vragen? Stel ze gerust aan Femke via 073-6129490 of stuur een bericht naar mail@knipperz.nl.
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?