0
Treatments

Treatments

Ontdek de ultieme verwennerij voor je haar bij KnipperZ Hair Care For YOU!
Onze exclusieve Japanse Head Spa behandelingen zijn ontworpen om elk haartype te revitaliseren en te verfraaien, inclusief prachtige krullen. Maar dat is nog niet alles - we zijn ook trots om aan te kondigen dat wij de enige salon in Nederland zijn die de verkwikkende Japanse Head Spa speciaal aanbiedt voor vrouwen met hairweaves.

Voor elk haartype: Bij KnipperZ begrijpen we dat elk haartype uniek is, en daarom hebben we onze Japanse Head Spa behandelingen zorgvuldig samengesteld om aan de individuele behoeften van jouw haar te voldoen. Of je nu steil haar, krullen, golven, of textuur hebt, onze Hair Care specialisten staan klaar om jouw haar te transformeren en te versterken.
Welke treatment is geschikt voor mij?

Prachtige krullen: Krullend haar vereist speciale aandacht en liefdevolle verzorging. Met onze Japanse Head Spa kun je genieten van een gepersonaliseerde behandeling die je krullen definieert, hydrateert en laat stralen. Laat je krullen tot hun recht komen en ervaar de magie van de Japanse Head Spa bij KnipperZ.
Welke treatment is geschikt voor mij?

Speciaal voor vrouwen met hairweaves: Wij zijn er trots op om als enige in Nederland de Japanse Head Spa aan te bieden aan vrouwen met hairweaves. Onze experts zijn getraind in het verzorgen van hairweaves, zodat jij kunt genieten van een verkwikkende en ontspannende ervaring zonder zorgen. Laat ons je hairweave transformeren en je haar een boost geven zoals nooit tevoren.
Welke treatment is geschikt voor mij?

Bij KnipperZ Hair Care For YOU streven we ernaar om je de ultieme haarverzorgingservaring te bieden. Beleef de luxe van de Japanse Head Spa en ontdek hoe we de schoonheid van elk haartype, krullen en hairweaves kunnen verbeteren.

Maak vandaag nog een afspraak en trakteer jezelf op de behandeling die je haar verdient!

  Direct een afspraak inplannen?
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?