De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0
Workshops

Workshops

Bij KnipperZ Hair Care For YOU overstijgen we het traditionele kappersconcept.

Wij zijn toegewijd aan het creëren van prachtig haar, en we doen dit met passie en plezier.
Maar we begrijpen dat het niet stopt zodra je de salon verlaat. We willen niet dat je de volgende dag wakker wordt en je afvraagt: 'Wat nu? Hoe krijg ik mijn haar en misschien zelfs mijn make-up zoals bij KnipperZ?'

Bij KnipperZ streven we ernaar om dit gevoel niet alleen te laten ontstaan in onze salon, maar het ook mee naar huis te nemen. Daarom denken we met jullie mee en bieden we elk kwartaal boeiende workshops aan.

Ons doel is om jullie zoveel mogelijk te leren, zodat je thuis het beste met je haar en make-up kunt omgaan. Of je nu geïnteresseerd bent in stylingtips, make-upadvies of haarverzorgingstechnieken, onze workshops zijn ontworpen om jou de kennis en vaardigheden te geven die je nodig hebt.

Ontdek snel welke workshops we aanbieden en wanneer je kunt deelnemen.

Samen streven we naar het behouden van die 'KnipperZ look' die je zo koestert.
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?