Workshops

Workshop hair


KnipperZ is een toonaangevende salon waar alleen gewerkt wordt met de beste producten die jouw haar laten stralen. De producten van Jean Paul Myné sluiten daarom zo goed bij ons aan. We weten ook steeds meer onze weg te vinden in eco producten.

Onze hairstylisten volgen regelmatig cursussen en workshops om nóg beter te worden in hun vak en delen met liefde hun kennis met jou zodat ook jij thuis je haren optimaal kunt behandelen en verzorgen. 
Wil je weten welke hairworkshops er de komende tijd staan gepland en wat wij je allemaal kunnen leren, kijk dan snel bij het programma op onze webshop en schrijf je in!

 

Workshop Make-up


Naast alles op het gebied van haarverzorging zijn wij bij KnipperZ ook hartstikke enthousiast over onze minerale make-up van Bellápierre en huidverzorging van B-selfie en krijgen we op regelmatige basis zelfs bezoek van een cosmetisch arts. Op deze manier kunnen wij jou een totaalconcept bieden. We doen niets liever dan jou laten stralen en helpen je graag met de verzorging van je knappe ik.Ook op dit gebied willen wij onze kennis met je delen en daarom geven we ook verschillende workshops. Denk daarbij aan make-up workshop van Bellápierre, of hoe fohn ik snel zelf mijn haar. Ook kun je binnenkort een avond plannen voor een Hair Event samen met jouw besties. We laten je kennismaken met alles op het gebied van haarverlenging. Een gezellige avond dus! Kijk maar snel eens naar ons programma!
 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?