De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0
Japanse Head Spa

Japanse Head Spa

De eerste Japanse Head Spa in Den Bosch!!!  Ook voor DUO behandelingen. 

Waar jij de ultieme ontspanning kunt gaan ervaren met verschillende Head Spa behandelingen.
Ontdek de Hemelse Japanse Head Spa bij KnipperZ Hair Care For YOU!


Heb jij er al van gehoord?

Laat je betoveren door de magie van de Japanse Head Spa bij KnipperZ Hair Care For YOU!
Als jouw toegewijde haarverzorgingspartner streven we er altijd naar om je de meest innovatieve en ontspannende behandelingen te bieden. En nu introduceren we met trots de ultieme ervaring in hoofdhuidverzorging: de Japanse Head Spa.


Wat is de Japanse Head Spa?

De Japanse Head Spa is een hemelse en verjongende ervaring die je hoofdhuid en geest tot rust brengt. Gedurende 60 of 90 minuten word je ondergedompeld in een wereld van pure ontspanning en verwennerij. Onze vakkundige specialisten zullen je hoofdhuid liefdevol masseren met behulp van oude Japanse technieken en zorgvuldig geselecteerde natuurlijke oliën. Het is een diep kalmerende behandeling die je volledig laat ontspannen en je zintuigen betovert.

Voordelen van de Japanse Head Spa:
Onze Japanse Head Spa biedt niet alleen een zalige ervaring, maar het heeft ook talloze voordelen voor je hoofdhuid en haar. Hier zijn enkele redenen waarom je deze verkwikkende behandeling niet wilt missen:

✅   Detoxen en ontgiften van de hoofdhuid: Onze speciale technieken helpen om onzuiverheden en ophopingen op de hoofdhuid te verwijderen, waardoor deze fris en gezond aanvoelt.

✅   Betere doorbloeding van de hoofdhuid: Door middel van zachte massagebewegingen stimuleren we de bloedcirculatie naar de haarzakjes, wat resulteert in een betere voedingsstoffentoevoer naar je haar.

✅   Verbeterde haargroei: De verhoogde doorbloeding en stimulatie van de haarzakjes dragen bij aan gezondere haargroei en kunnen zelfs helpen bij het verminderen van haaruitval.

✅   Ontspannende werking: Laat alle stress en spanning los terwijl we je hoofdhuid en geest in een staat van diepe ontspanning brengen. Een rustgevende ontsnapping uit de drukte van het dagelijks leven.

Waarom wachten? Laten we de eerste zijn in Den Bosch!

KnipperZ Hair Care For YOU is altijd op zoek naar nieuwe manieren om jou het allerbeste te bieden. We zijn er trots op de eerste salon in Den Bosch te zijn die de Japanse Head Spa aanbiedt. We geloven in het leveren van hoogwaardige behandelingen die onze klanten een unieke ervaring bieden. Daarom willen we jou als eerste laten genieten van deze buitengewone reis naar ontspanning en hoofdhuidverzorging.

Aarzel niet langer! Gun jezelf de weelde van de Japanse Head Spa bij KnipperZ Hair Care For YOU. Kom langs en geef je over aan deze verfijnde behandeling die je hoofdhuid zal revitaliseren en je haar zal laten stralen. Onze ervaren specialisten staan klaar om je te verwelkomen in onze serene omgeving en je te laten kennismaken met de wonderen van de Japanse hoofdhuidverzorging.

Wat vind jij?

We kunnen niet wachten om jou de Japanse Head Spa te laten ervaren. Mis deze kans niet om jezelf te verwennen en je haar een gezonde boost te geven. 

Zodat we samen jouw haarverzorgingsroutine naar een hoger niveau gaan tillen!


KnipperZ Hair Care For YOU - Jouw reis naar ultieme ontspanning en stralend haar!

  Direct een afspraak inplannen?
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?