0
Extensions

Extensions

Speciaal voor vrouwen met hairweaves - Drie Opties om Jouw Haren te Verzorgen

Bij ons begrijpen we de unieke behoeften van vrouwen die hairweaves dragen. We bieden drie op maat gemaakte ervaringen om jouw hoofdhuid, haren en hairweaves te verwennen en te verzorgen.

Optie 1: Haardiagnose & Verzorging voor 1 Rijtje Hairweaves
 • Voor wie: Degenen die 1 rijtje hairweaves dragen.
 • Duur: 140 minuten
 • Prijs: € 179,-
 • Omschrijving: Je begint met een warm welkom en een persoonlijk gesprek om jouw behoeften te begrijpen. We verwijderen je hairweaves en vervolgens kun je genieten van een ontspannende hoofdmassage, grondige hoofdhuidreiniging, hydratatie, natuurlijke kruidenverwennerij, stoombehandeling en het gebruik van hoogwaardige producten. Deze sessie is ontworpen om je totale ontspanning te bieden. Na het drogen van het haar herplaatsen we jouw hairweaves en laten we je stralend verzorgd de deur uit gaan.

Optie 2: Haardiagnose & Verzorging voor 2 Rijtjes Hairweaves
 • Voor wie: Degenen met 2 rijtjes hairweaves.
 • Duur: 165 minuten
 • Prijs: € 209,-
 • Omschrijving: Alle elementen van de Japanse Head Spa met extra aandacht voor het onderhoud van 2 rijtjes hairweaves. We beginnen met een warm welkom en een persoonlijk gesprek om jouw behoeften te begrijpen. We verwijderen je hairweaves en vervolgens kun je genieten van een ontspannende hoofdmassage, grondige hoofdhuidreiniging, hydratatie, natuurlijke kruidenverwennerij, stoombehandeling en het gebruik van hoogwaardige producten. Deze sessie is ontworpen om je totale ontspanning te bieden. Na het drogen van het haar herplaatsen we jouw hairweaves en laten we je stralend verzorgd de deur uit gaan. 
   
Optie 3: Haardiagnose & Verzorging voor 3 Rijtjes Hairweaves
 • Voor wie: Ideaal voor diegenen met 3 rijtjes hairweaves.
 • Duur: 190 minuten
 • Prijs: € 229,-
 • Omschrijving: De meest uitgebreide behandeling met specifieke aandacht voor het onderhoud van 3 rijtjes hairweaves. We beginnen met een warm welkom en een persoonlijk gesprek om jouw behoeften te begrijpen. We verwijderen je hairweaves en vervolgens kun je genieten van een ontspannende hoofdmassage, grondige hoofdhuidreiniging, hydratatie, natuurlijke kruidenverwennerij, stoombehandeling en het gebruik van hoogwaardige producten. Deze sessie is ontworpen om je totale ontspanning te bieden. Na het drogen van het haar herplaatsen we jouw hairweaves en laten we je stralend verzorgd de deur uit gaan.

Onze Japanse Head Spa behandelingen richten zich op het verbeteren van de gezondheid van je natuurlijke haar en hoofdhuid. Bij KnipperZ Hair Care For YOU  dragen onze Hair CAre speciliasten alle zorg voor jouw hairweaves. Wij zijn de nummer één keuze voor hairweave verzorging in Nederland.

KnipperZ Hair Care For YOU is niet aansprakelijk voor eventuele schade of problemen met eigen hairweaves die niet zijn aangeschaft in onze salon. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze producten, maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen voor extern aangeschafte hairweaves.

Welke optie je ook kiest, we beloven een onvergetelijke ervaring die jouw haar en hoofdhuid zal koesteren en verbeteren. Ons doel is om elke klant de ultieme verwenning te bieden, ongeacht hun haartype.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen voor een op maat gemaakte behandeling die aan jouw wensen voldoet.


  Direct een afspraak inplannen?
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?