0

Boost Your Hair

Hoe boosten wij jouw haar?

In dit pakket krijg je eigenlijk drie behandelingen, een complete Reset/ detox, een Oxilock Herstelbehandeling en een Botox Top-Up. Het duurt dan ook zo'n 4 tot 5 uur maar dan hebben we ook alle schade uit het verleden aangepakt en een compleet nieuwe basis gelegd voor stralend en gezond haar.

Direct een afspraak maken?

Reset
De eerste stap naar gezond en mooi haar is natuurlijk het resetten van het haar, ook wel detoxen genoemd. Onze reset verwijdert metalen, siliconen, parabenen e.d. Het zorgt ervoor dat haar met kleurophopingen eruit gehaald kunnen worden. Hierdoor krijgt het haar de natuurlijke staat weer terug. 

Onze detox behandeling is ook uitermate geschikt als flinke oppepper na een vakantie (denk aan chloor- en zeewaterresten). Na een intensief ziekteproces kan het ook resten van bestralingen uit het haar verwijderen. Niets is lekkerder dan een frisse start maken met natuurlijk haar.

Oxilock herstelbehandeling
Deze speciale innovatie van Jean Paul Myné bevat verschillende onderdelen zoals het Plasma en de Amazing behandeling. Wat de beste vitaminebehandeling is voor jouw haren is kunnen onze stylisten perfect bepalen.

Met alle oxilock behandelingen van Jean Paul Myné gaan je haren ultiem glanzen en het repareert droog en beschadigd haar. Deze herstelbehandeling sterkt de haarvezels en laat het haar zacht aanvoelen. Alle oxilock behandelingen zijn verrijkt met kostbare aminozuren en heermoes die zeer specifiek zijn samengesteld om synergetisch te werken aan het herstel van jouw haren.

Botox Top-Up
Het hoofdbestanddeel van de Thermo Repair Botox Top Up behandeling is olie van de meadowfoam plant. Dat zegt je misschien even niks maar deze is ontzettend rijk aan vetzuren en antioxidanten die zorgen voor een fantastische herstellende werking. Het is echt alsof je haren gebotoxt worden!

Het molecuul uit deze vetzuren lijkt namelijk heel erg op de moleculen die we van nature in het haar vinden. Dankzij de toevoeging van ceramide 3 lipiden worden de haarschubben versterkt en opnieuw gevuld. Hiermee voorkom je terugloop van de kleur en behoren dof en futloos haar tot het verleden. Ceramide 3 is in staat een beschermde laag op te bouwen waardoor je haren er gezonder uit zien als ooit tevoren.  

Boost Your Hair tarieven:
Kort haar € 249,85
Half lang haar € 299,85
Lang haar € 349,85

Direct een afspraak maken?

 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?