De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0

Krullend haar

Krullend haar, of ook wel curly hair genoemd, vraagt om een speciale verzorging en behandeling.  Niets  is mooier dan een volle bos krullen. Echter is het vaak een uitgezakte bos krullen of een frizzy coupe die ontploft lijkt... Dat is helemaal niet meer nodig mits je jouw krullen de juiste aandacht geeft. Kijk eens bij onze behandelingen die zorgen voor een stralende, volle bos met gezonde krullen.

Ook voor mooie en gezonde krullen begint het bij de basis. Dat is het knipwerk. Bij KnipperZ zijn we gespecialiseert in het knippen van krullen. Onze stylisten hebben diverse cursussen en trainingen doorlopen zodat we onszelf expert in het knippen  van krullen mogen noemen. Wij hanteren voor het knippen van mooie krullen de CURLSYS® methode van Brian Mclean. Femke heeft met haar 25 jarige kennis alles in huis om jou mooie krullen te laten stralen als nooit tevoren.Daarnaast zijn wij echte believers in de Curly Girl methode. De CG methode is een verzorgingsmethode voor krullend haar. Door je krullen op een bepaalde manier te verzorgen gaan ze weer glanzen en krijg je gedefinieerde krullen. Deze methode maakt je bewust van de ingrediënten in haarproducten en zo ontdek je wat goed voor jouw haar werkt. 

De Curly Girl methode is ontwikkeld  door Lorraine Massey en zij heeft haar methode beschreven in 'Curly Girl: the handbook'. De kern van de methode is het vermijden van bepaalde ingrediënten zoals siliconen, sulfaten, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol in je haarverzorgingsproducten. Ook bevat de methode bepaalde manieren van wassen, drogen en stylen.

We bieden verschillende menu's aan voor het verzorgen van jouw krullenbos,
de kosten hiervan zijn onderverdeeld in 3 haarlengtes: 
1. kort haar, tot aan de kaaklijn.
2. halflang, tot de schouder.
3. lang, haar wat voorbij de schouder komt.

Keuze uit deze unieke menu's:
Brons
Wassen - advies - stylen 
Zilver
Wassen - advies - krullen knippen kinderen t/m 12 jaar - stylen
Gold 
Wassen - advies - model knippen - krullen knippen - stylen
Briljant
Wassen - detox - advies - krullen knippen - stylen
Platina
Wassen - detox - oxilock herstelbehandeling - advies - krullen knippen - stylen

Behandelen
Kleuren
Keratine
Knippen
Stylen
Verzorgen

Direct een afspraak inplannen? Producten voor je curly hair

 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?