De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0

Femke Kurvers

KnipperZ kan niet zonder Femke en Femke niet zonder KnipperZ. Dat is niet zo gek, want Femke begon achttien jaar geleden in 2006 haar salon. Femke is de top stylist en master colorist bij KnipperZ en is dagelijks in de weer met het runnen van de salon, de marketing hiervan en het inspireren en aansturen van haar team. Daarnaast woont ze samen met Michael en is ze de trotse moeder van Britt en Tigo.

Haar vaste klantenkring en al die lieve mensen om haar heen maakt dat ze er elke dag weer met flink veel enthousiasme aan de slag gaat. Het mooi maken van mensen is echt haar drijfveer.

'Leeftijd doet er niet toe, je kan iedereen laten stralen' vindt Femke en dat doet ze zelf ook! Tevreden en blije klanten die met zelfvertrouwen naar buiten lopen, maken van iedere dag een feestje.

Femke is aanwezig in de salon op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Wil je speciaal met Femke een afspraak maken, dat kan! Ze is werkzaam op woensdagmiddag en op vrijdag. Door een enorme drukte heeft Femke een klantenstop. Ben je een nieuwe klant, verwijst ze je graag door naar 1 van onze topstylisten.
Femke is de overige dagen druk met het runnen van het team en allerlei bezigheden achter de schermen.
Stuur een berichtje via Whatsapp (tel. 06-28074047). 

 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?