0

Femke Kurvers

KnipperZ kan niet zonder Femke en Femke niet zonder KnipperZ. Dat is niet zo gek, want Femke begon zeventien jaar geleden in 2006 haar salon. Femke is de top stylist en master colorist bij KnipperZ en is dagelijks in de weer met het runnen van de salon, de marketing hiervan en het inspireren en aansturen van haar team. Daarnaast woont ze samen met Michael en is ze de trotse moeder van Britt en Tigo.

Haar vaste klantenkring en al die lieve mensen om haar heen maakt dat ze er elke dag weer met flink veel enthousiasme aan de slag gaat. Het mooi maken van mensen is echt haar drijfveer.

'Leeftijd doet er niet toe, je kan iedereen laten stralen' vindt Femke en dat doet ze zelf ook! Tevreden en blije klanten die met zelfvertrouwen naar buiten lopen, maken van iedere dag een feestje.

Femke vind je op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag in de salon en de andere dagen is ze druk achter de schermen. Wil je speciaal met Femke een afspraak maken, dat kan! Ze is werkzaam op dinsdag, woensdag, ééns in de twee weken ook woensdagavond, sommige donderdagen en op vrijdag. 
Stuur een berichtje via Whatsapp (tel. 06-28074047). 

 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?