De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0
Wat is een Japanse Head Spa?

Wat is een Japanse Head Spa?

Ook wel bekend als een Japanse hoofdhuidbehandeling, is een uitgebreide en rustgevende verzorgingsprocedure die gericht is op de hoofdhuid en het haar. Het omvat verschillende stappen en technieken om de gezondheid en het uiterlijk van zowel de hoofdhuid als het haar te verbeteren.

Natuurlijke schoonheid begint bij de wortels - en dat geldt letterlijk voor je haar!

Ontdek het geheim van weelderig, gezond haar met onze Japanse Head Spa behandeling.

Ons doel is simpel maar krachtig: jouw haar weer laten stralen!
Onze Japanse Head Spa behandeling is ontworpen om:
 • Haargroei te stimuleren 
 • De glans en veerkracht van je haar te vergroten
 • Roos te verminderen
 • Haaruitval te voorkomen
 • Jeuk te verlichten
 • Je hoofdhuid gezond te houden
Met verschillende behandelingschema's die op maat zijn gemaakt voor specifieke problemen zoals roos, overmatige talgproductie, droog haar, dunner wordend haar en meer, bieden we de perfecte oplossing voor jouw haarbehoeften.

Laat jezelf verwennen met een combinatie van ontspannende massagetechnieken, verkwikkende stoomwassingen, hoofdwatercirculatieverzorging, natuurlijke kruidenbehandelingen en hoogwaardige haarwasproducten, conditioners en essentiële oliën.

Het is tijd om je haar en hoofdhuid de liefdevolle zorg te geven die het verdient.

Hier is een overzicht van de belangrijkste elementen van een Japanse Head Spa:
 • Hoofdmassage: De behandeling begint vaak met een zorgvuldige hoofdmassage. Dit helpt om de bloedcirculatie te verbeteren, stress te verminderen en ontspanning te bevorderen.
 • Stoombehandeling: Een stoombehandeling wordt gebruikt om de poriën van de hoofdhuid te openen en de opname van voedingsstoffen te vergemakkelijken. Dit kan helpen bij het reinigen van de hoofdhuid en het verwijderen van onzuiverheden.
 • Natuurlijke kruidenverzorging: Tijdens de Head Spa behandeling worden natuurlijke kruidenextracten en oliën gebruikt om de hoofdhuid te verzorgen. Deze kunnen helpen bij het kalmeren van irritaties, hydrateren van de hoofdhuid en het aanvullen van voedingsstoffen die nodig zijn voor gezond haar.
 • Shampoo en conditioner: Speciale shampoos en conditioners van Jean Paul Myne worden gebruikt om het haar te reinigen en te verzorgen. Deze producten zijn vaak aangepast aan de behoeften van de individuele cliënt.
 • Haarampullen of serums: Deze worden gebruikt om de haarkwaliteit te verbeteren, haargroei te bevorderen en het haar te versterken.
De Japanse Head Spa is niet alleen gericht op de fysieke gezondheid van de hoofdhuid en het haar, maar ook op de algehele ontspanning en het welzijn van de persoon. Het is een zorgvuldig afgestemde behandeling die natuurlijke ingrediënten en technieken gebruikt om de gezondheid van het haar en de hoofdhuid te bevorderen.

Het wordt vaak gezien als een luxe en verwennerij, maar kan ook voordelen bieden voor mensen die specifieke problemen hebben met hun hoofdhuid of haar.

Kom langs en ervaar de magie van onze Japanse Head Spa behandeling.

Laat je haar stralen en voel je zelfverzekerd met een gezonde, glanzende haardos.

  Direct een afspraak inplannen?

 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?