0

Abonnementen

Zie je nu alweer grijzen haren en groeien jouw haren te snel? Of zou je liever vaker na de kapper gaan om er gewoon lekker verzorgt uit te zien, dan hebben wij een ideale en voordelige oplossing voor jou:

Een abonnement bij KnipperZ!
Met zo'n abonnement wordt er maandelijks één bedrag afgeschreven en je zo vaak kunt komen als je wilt. Deze abonnementen zijn mogelijk voor het knippen zowel voor dames, heren en kinderen, kleuren, föhnen en voor de vitamineboost. Binnenkort ook voor het herplaatsen van onze hairweaves. Ons abonnement is maandelijks opzegbaar en biedt je fijne voordelen. Op de website www.slimknippen.nl vind je meer informatie hierover.Fair Use
Bij KnipperZ gaan we uit van het Fair Use principe. Dat betekent dat we uitgaan van redelijkheid: in onze dienstverlening en jij kunt zo vaak als je wilt langskomen voor het afgesproken abonnement. Maar deze redelijkheid betekent ook dat je netjes, minstens 24 uur van te voren, je afspraak afzegt indien dat van toepassing is. Is dit niet het geval dan zullen wij kosten in rekening brengen. Dit heeft te maken met de tijd die wij voor jou reserveren en de eventuele producten die wij voorbereiden.

Uitleg voor op www.slimknippen.nl:
Om bij KnipperZ uit te komen met je abonnement ga je naar de zoekbalk abonneren, zoek KnipperZ Hair Care For YOU, selecteer vervolgens je abonnement naar keuze. Dan voer je je gegevens in en zo kun je online op www.knipperz.nl je eerste afspraak plannen. Simpel, één vast bedrag per maand, zo vaak als je wilt naar de salon én maandelijks opzegbaar!

Direct naar Slim knippen voor je abonnement?
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?