De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0

Abonnementen

Zie je nu alweer grijzen haren en groeien jouw haren te snel? Of zou je liever vaker na de kapper gaan om er gewoon lekker verzorgt uit te zien, dan hebben wij een ideale en voordelige oplossing voor jou:

Een abonnement bij KnipperZ!
Met zo'n abonnement wordt er maandelijks één bedrag afgeschreven en je kunt zo vaak komen als je wilt. Deze abonnementen zijn mogelijk voor het knippen zowel voor dames, heren en kinderen, uitgroei kleuren en voor onze herstelbehandelingen. Onze abonnementen bieden enorm veel voordeel. Ze hebben een looptijd van minimaal een jaar. En kunnen enkel afgesloten en opgezegd worden in de kapsalon.  Fair Use
Bij KnipperZ gaan we uit van het Fair Use principe. Dat betekent dat we uitgaan van redelijkheid: in onze dienstverlening en jij kunt zo vaak als je wilt langskomen voor het afgesproken abonnement. Maar deze redelijkheid betekent ook dat je netjes, minstens 48 uur van te voren, je afspraak afzegt indien dat van toepassing is. Is dit niet het geval dan zullen wij kosten in rekening brengen. Dit heeft te maken met de tijd die wij voor jou reserveren en de eventuele producten die wij voorbereiden.
 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?