0

Haartypen

Onze behandelingen zijn ingedeeld naar haartype, want bij KnipperZ sta jij centraal. Dus jouw haartype is voor ons het uitgangspunt van onze dienstverlening. Heb je krullend haar? Dan zul je versteld staan van onze CURLSYS® kniptechniek die jouw krullende haar laat shinen en de natuurlijk valling respecteert. Of wat dacht je van de Curly Girl methode?

Langer en gekleurd haar heeft speciale behoeften en onze behandelingen en verzorgingen zijn gericht op de natuurlijke kracht van het haar. Bij KnipperZ werken we met hoogwaardige producten van Jean Paul Myné, die het natuurlijke proces optimaal ondersteunen en verbeteren.Trots zijn wij op onze specials zoals bijvoorbeeld de Botox Top Up en de diverse Oxilock behandelingen. Daarnaast werken wij zo veel als mogelijk middels de Curly Girl methode (CG).

Dit is een haarverzorgingsmethode voor natuurlijk krullend haar. Deze methode is bedacht door Lorraine Massey. Met deze methode behandel je je haar met producten zonder sulfaten, siliconen, minerale oliën, wax en uitdrogende alcohol. Deze ingrediënten zijn niet goed uit je haar te verwijderen zonder sulfatenshampoo. Siliconen en minerale oliën leggen een afsluitend laagje om je haar. Hierdoor verstikt je haar en dringen vocht en andere producten niet door tot je haar. Hierdoor droogt je haar uit. De CG methode kun je ook gebruiken als je geen krullen hebt.

Wil jij weten waar jouw haar van gaat stralen? Kijk dan snel eens verder bij jouw haartype!

Krullend haar
Lang haar
Gekleurd haar
Gezond haar


Direct fantastische producten scoren? Direct een afspraak inplannen?


 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?