De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0

Kyklos

KYKLOS, met de natuur als inspiratie

Deze bijzondere innovatieve lijn werkt met de effectiviteit van essentiële oliën en plantextracten voor:

1. herstel van de balans van de hoofdhuid
2. voorkomt en behandelt haaruitval en ontstekingen. 

KYKLOS is het geïntegreerde systeem samengesteld uit kostbare cosmetische ingrediënten die worden gecombineerd met aanvullende voeding supplementen om doelgericht en effectief disbalans van de hoofdhuid te voorkomen en tegen te gaan.

Beschermen maar ook herstellen en de balans bewaren van binnen uit en buiten af. Voor  gezond en sterk haar.
Cyclus van de haar
Vind de natuurlijke balans van je haar 

In een natuurlijke evenwichtige gelijkmatige situatie volgt het haar en fysiologische levenscyclus die synoniem staat voor welzijn en vitaliteit.

Wanneer dit natuurlijk evenwicht wordt verstoord kunnen haar- en hoofdhuid problemen zoals kaalheid haaruitval, talkafscheiding, roos en jeuk ontstaan.
Dankzij  de vakkundige mix van etherische oliën en plantenextracten helpt het KYKLOS systeem  “het natuurlijk “ evenwicht voor het fysiologische welzijn van het haar te herstellen. Door zowel van binnen uit als van buiten af het probleem aan te pakken.


Een slimme effectieve en functionele lijn
Behandeling van buitenaf


 KYKLOS producten kunnen onderling goed gecombineerd en toegepast worden bij verschillende behandelplannen.

Het behandelplan start ter voorbereiding met het reinigen van de hoofdhuid zodat de functionele actieve ingrediënten in de shampoo is goed worden opgenomen. We starten daarom altijd met de Oxilock plasma reset(detox). 

Stap 0 is dus het reinigen van de hoofdhuid. Daarna volgt de shampoo.
Er zijn drie verschillende:

1. Densifying 

2. Toning 
3. Libera 

Een korte uitleg over de shampoos 
DENSIFYING is een vloeibare shampoo om aan te brengen op de hoofdhuid ideaal om de miniaturisatie van de haarfollikels tegen te gaan en geschikt voor kaalheid gerelateerde problemen.

TONING is een vloeibare shampoo om aan te brengen op de hoofdhuid.  De speciale formule herstelt de microcirculatie van de huid versterkt de haarfollikel. 

LIBERA is een vloeibare shampoo ook deze breng je aan op de hoofdhuid, specifiek voor problemen van de hoofdhuid. Het zuivert en reinigt de hoofdhuid zonder de huid te irriteren.

Het behandelplan is gebaseerd op de samenwerking van rijke essentiële plantaardige oliën die de natuurlijke balans van de hoofdhuid verbeteren. Door een perfecte samenstelling kunnen de functionele actieve ingrediënten binnenste lagen van de epidermis en dermis binnendringen. Hiervoor gebruiken we verschillende ampullen. Uit het behandelplan zal blijken welke ampullen het beste passen bij jouw probleem.
De ampullen zijn er in vier verschillende soorten: 

1. Densifying PRE 
2. Densifying POST 
3. Intensity
4. Libera 

Densifying 
Het combineren de ampullen pre en post met shampoo gebaseerd op de etherische oliën zoals Japanse Cipres, rozemarijn Cipres, eucalyptus, lavendel, bittere sinaasappel, bergamot, blauwe kamille en Theeboom.

- reactiveert de microcirculatie - werkt ontgiftend 
- versterkt de haarfollikel

Intensity
Het gebruik van de ampullen hebben een positief effect op de haarherstellende behandeling. 
Dankzij de aanwezigheid van zegepalm en kostbare essentiële oliën zoals Japanse Cypress lavendel bittere sinaasappel blauwe kamille rozemarijn Cyprus en munt.

- effectief bij het bestrijden van kaalheid 
- optioneel voor vrouwen van vruchtbare leeftijd

Libera 
De samenstelling van de ampullen draagt bij aan het herstel van de hoofdhuid met rustgevend en kalmerend effect. Ideaal bij schilfering van de hoofdhuid, talgafscheiding, jeuk, irritatie of gevoeligheid. De aanwezigheid van bisabolol heeft een sterk rustgevend en kalmerend effect.Behandeling van binnenuit
 
Bij de behandeling horen vier soorten voedingsupplementen. Deze zijn ontworpen en ontwikkeld voor specifieke doelen. Deze supplementen zijn aanvullend op het behandelplan door de werking van binnen uit. Met de opname van belangrijke voedingsstoffen wordt de balans van het lichaam in de verschillende levensfasen hersteld.

1. IN WOMAN 
Specifiek samengesteld voor vrouwen van vruchtbare leeftijd met kaalheid symptomen om voedingsstoffen aan te vullen.


2 IN WOMAN PLUS 
Samengesteld voor vrouwen in de menopauze die een voedingssupplement willen toevoegen naast het volgen van een dieet of bij een specifieke behandeling tegen kaalheid. 


3. IN MAN 
Voedingssupplement specifiek voor mannen van alle leeftijden om miniaturisatie van de haarfollikel tegen te gaan en kaalheid te voorkomen.


4. IN ACTIVE 
Een specifieke samenstelling van voedingsstoffen voor een optimale conditie van haar en nagels. 
Deze kun je vergelijken met de yummygums,  goed voor haar huid en nagels.
Deze kun je ook los van het behandelplan slikken. De potjes bevatten 60 stuks voedingssuplementen en je slikt er twee per dag.


De verschillende behandelplannen

Behandelplannen zijn er in 4 soorten. Deze kun je onderverdelen in 3 sterktes en 2 looptijden (behandelweken).

1. Preventief (mild) minimaal 8 weken
2. Alertheid ( intens) minimaal 16 afwisselende weken
3. Actief (intens plus) minimaal 16 volledige weken

Er zijn twee behandelplannen hetzelfde, maar het grote verschil heeft te maken met  vrouwen in de menopauze en vrouwen in een vruchtbaare leeftijd.

Wist je trouwens dat 80% van de mannen hebben in een leven last van dunner worden haar en 40% van de vrouwen?

Het haar doorloopt voortdurend een levenscyclus waarin het groeit, uitvalt en nieuwe haar ontstaan. Het is een constante cyclus die onder normale omstandigheden het regenereren van nieuw haar mogelijk maakt. De verschillende fases:

ANAGENE FASE groeifase
Duur 4 tot 7 jaar
In deze fase is waar je wilt zijn. De fase waar het haar leeft, actief bestaat, het vast zit aan de haarfollikel en bloed toevoer. De lengte van de Anagene fase bepaalt hoe lang het haar kan worden. Niet iedere haar heeft trouwens ook dezelfde fase. Kaalheid of haaruitval doen zich voor wanneer deze cyclus verstoord raakt en het haar eerder uit de Anagene fase gaat.

CATAGENE FASE overgangsfase
Duur  2 tot 4 weken
Stopt het haar met groeien en maakt zich los van de bloedtoevoer. Het haar wordt zwak en valt uit, dit komt door de DHT vorming en Alpha 5.

TELOGENE FASE rustfase
Uitvalfase duurt 3 tot 4 maanden en het is de laatste fase.
Hierna begint de cyclus opnieuw. Valt het haar uit en komt de groeifase weer.
• de return fase •

Hoofdhuid en haar hebben gemiddeld 20 cyclussen in je leven.

Interesse?
Ben je nou geinteresseerd geraakt en wil je hier meer van weten, plan dan een gratis advies gesprek in.

KYKLOS Consult

Wil je nu echt serieus aan de slag met het aanpakken van haarproblemen zoals kaalheid, haaruitval en hoofdhuidproblemen? Boek dan een KYKLOS Consult op 10 of 25 juni. Er is ook nog een middag op 21 juli. Tijdens dit persoonlijke consult vertellen we je alles over KYKLOS en over welke behandeling bij jou past. Dit consult kost € 24,95 per persoon en kun je direct boeken.

Het consult bestaat uit de volgende onderdelen:
  • Meeting met de scoop (Hair & scalp scanner)
  • Interpretatie van de informatie uit de scoop
  • Levensfase en behandelplan uitleg en vaststelling
  • TRICO map invullen en persoonlijke anamnese
  • Analyse van deze informatie
  • Vrijblijvende prijsopgave van de behandeling op maat voor jou.

 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?