0

Algemene voorwaarden

Afspraak verzetten of afzeggen?
Natuurlijk kan het voorkomen dat je een afspraak moet verzetten. Ook kunnen de aangescherpte coronamaatregelen ervoor zorgen dat je moet annuleren. Daarom vragen we je om dit tijdig, minimaal 24 uur van tevoren telefonisch te laten weten. Dit kan op ons algemene telefoonnummer of stuur ons gerust een Whatsapp op 06-28074047.

Bij te laat geannuleerde of niet nagekomen afspraken zijn wij helaas genoodzaakt 50% van de kosten van de behandeling in rekening te brengen.

Auteursrecht

KnipperZ is eigenaar van alle zelfgeschreven teksten zoals te vinden op de website www.knipperz.nl en op haar social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Zonder nadrukkelijke toestemming van Femke Kurvers van KnipperZ is het niet mogelijk voor andere partijen om teksten over te nemen en KnipperZ zal zich dan ook beroepen op haar auteursrecht.

Portretrecht
KnipperZ is eigenaar van alle zelfgemaakte beelden zoals foto's die te vinden zijn op de website www.knipperz.nl en op haar social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Zonder nadrukkelijke toestemming van Femke Kurvers van KnipperZ is het niet mogelijk voor andere partijen om foto's te gebruiken en KnipperZ zal zich dan ook beroepen op het portretrecht. Alle gefotografeerde personen hebben een vrijwaringsverklaring getekend en alleen KnipperZ kan schriftelijk toestemming gegeven om de beelden te gebruiken. Bij misbruik door andere partijen zullen wij dan ook genoodzaakt zijn om juridische stappen te ondernemen.

KnipperZ is aangesloten bij de onafhankelijke Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken (SGC) en werkt volgens de Algemene Voorwaarden Uiterlijke Verzorging. 
Heb je een klacht waar je met ons niet uit komt, dan kun je bij De Geschillencommissie terecht. Het doel van deze commissie is om geschillen tussen consumenten en een ondernemer op een goede, snelle en eenvoudige manier op te lossen. De Geschillencommissie is erkend door de overheid waardoor een betrouwbare procedure en objectieve beslissingen gewaarborgd zijn.

Meer informatie en de Algemene Voorwaarden vindt u op: www.anko.nl/voorwaarden.   
 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?