De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0

Gezond haar

Iedereen wil gezond haar. Daar weten wij bij KnipperZ alles van want die vraag krijgen we dan ook zeer regelmatig: 'Hoe krijg ik mijn haar weer gezond?' Vaak wordt deze vraag gesteld na een intensieve periode die, helaas, maar als te vaak zijn weerslag heeft op je haar. Stress of behandelingen tijdens een ziekte komen vaak tot uiting in dof of futloos haar.

Gelukkig weten we hiermee bij KnipperZ wel raad. Wil je echt starten met het haar gezond te maken dan is onze detox een enorme aanrader. Hiermee halen we siliconen, parabenen en oude kleurophopingen uit het je haar. Verwijderen we chloor en zoutresten en geven we je haar een nieuwe start zonder deze build-up.

De reset/detox behandeling duurt anderhalf uur en de prijzen zijn afhankelijk van je haarlengte
(vanaf € 40,-).Bij KnipperZ kunnen we er ook voor zorgen dat je haren weer prachtig gaan glanzen door onze vitamineboost. Met deze oxilock behandelingen van Jean Paul Myné gaan we je haren echt boosten want de vitamineboost repareert namelijk droog en beschadigd haar. Het sterkt de haarvezels aan en laat het haar zacht aanvoelen. Alle oxilock behandelingen zijn verrijkt met kostbare aminozuren en heermoes die zeer specifiek zijn samengesteld om synergetisch te werken aan het herstel van jouw haren.

Onze vitamineboost is zo beroemd dat er heel wat klanten speciaal voor naar Den Bosch komen. En dat geldt ook zeker voor onze fantastische Thermo repair Botox Top Up behandeling waarmee je je haren als het ware botoxt.  Dat is nou echt een verjongingssensatie voor jouw haar! Hiermee herstellen we de schubbenlaag met natuurlijke Ceramide 3 lipide, voorkomen we terugloop van de haarkleur en beschermen we tegen chemische behandelingen en thermische stress.

De Vitamineboost duurt 45 minuten en is al verkrijgbaar vanaf € 35,-. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de lengte en dikte van je haren.


Is jouw haar erg slecht van kwaliteit dan kun je een abonnement afsluiten. Zodat je een paar maanden je haar even goed kan aansterken met de wekelijkse vitamineboost.


Om je haar verder gezond te houden is het natuurlijk heel belangrijk dat je regelmatig laat knippen. Bij KnipperZ adviseren wij dit echt om de zes á acht weken. Op deze manier blijft de conditie van het haar up-to-date en kijk vooral eens bij onze verzorgingsadviezen. Wat ook nog een aanrader is, is onze siliconentest

Wil je meer weten over onze behandelingen dan raden we je aan om allereerst je Haartype te selecteren en dan te kiezen voor de diverse Behandelingen die hieronder worden genoemd.Bij verzorgen vind je daarnaast ook nog diverse adviezen en tips van onze hairstylisten waarmee je je haar echt gezond maakt!


Kun je niet wachten en wil je alvast een hele goede tip van onze Femke?

Echt een superproduct is de Treasure Longevity Butter die de vochtbalans van het haar herstelt en intensief voedt. Een prachtig product na een keratine behandeling om het haar af te sluiten maar ook als voedend masker na een salonbehandeling.
 

Meer Treasures producten


 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?