0
Alle haartypes

Alle haartypes

Voor Elke Haartype - Twee Opties om U te Verwennen

Bij ons staan we klaar om alle haartypes te verwennen en te verzorgen, en we bieden twee op maat gemaakte ervaringen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen: "Ultieme Ontspanning" en "Diagnose & Verwennerij."

Optie 1: Ultieme Ontspanning
  • Voor wie: Deze behandeling is perfect voor diegenen die volledig willen ontspannen en genieten van een verjongende sessie.
  • Duur: Onze "Ultieme Ontspanning" sessie duurt 60 minuten.
  • Beschrijving: Je begint met een warm welkom en een persoonlijk gesprek om jouw behoeften te begrijpen. Vervolgens kun je genieten van ontspannende hoofdmassage, grondige hoofdhuidreiniging, hydratatie, natuurlijke kruidenverwennerij, stoombehandeling en hoogwaardige producten. Deze sessie is ontworpen om je totale ontspanning te bieden.
  • Prijs: De prijs voor de "Ultieme Ontspanning" sessie is € 89,-.

Optie 2: Diagnose & Verwennerij
  • Voor wie: Deze behandeling is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een diepgaande diagnose en aangepaste zorg.
  • Duur: Onze "Diagnose & Verwennerij" sessie duurt 90 minuten.
  • Beschrijving: We beginnen met een warm welkom en een uitgebreid persoonlijk gesprek om jouw behoeften te begrijpen. Daarna voeren we een grondige diagnose uit om de specifieke behoeften van jouw haar en hoofdhuid vast te stellen. Op basis van deze diagnose bieden we een op maat gemaakt behandelplan aan, met gebruik van producten die het beste bij jou passen. Dit kan variëren van vochtinbrengende behandelingen tot oplossingen voor specifieke haar- en hoofdhuidproblemen.
  • Prijs: De prijs voor de "Diagnose & Verwennerij" sessie is € 119,-.

Welke optie je ook kiest, we beloven een onvergetelijke ervaring die jouw haar en hoofdhuid zal koesteren en verbeteren. Ons doel is om elke klant de ultieme verwenning te bieden, ongeacht hun haartype.

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen voor een op maat gemaakte behandeling die aan jouw wensen voldoet.

  Direct een afspraak inplannen?
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?