De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0
Voordelen Japanse Head Spa

Voordelen Japanse Head Spa

Ontdek de Wonderen van Onze Japanse Head Spa! 
Heb je ooit gedroomd van een behandeling die niet alleen je haar, maar ook je geest verwent?

Onze Japanse Head Spa biedt precies dat en nog veel meer, alle voordelen op een rij:
  • Diepe Reiniging van de Hoofdhuid: Onze Japanse Head Spa behandeling onderscheidt zich door zijn diepgaande reinigingstechnieken, waardoor vuil en overtollige olie geen schijn van kans maken. Jouw hoofdhuid zal weer fris en gezond aanvoelen. 
  • Voeden van Haar en Hoofdhuid: We omarmen de kracht van eeuwenoude Japanse kruiden om je haar en hoofdhuid te voeden, waardoor ze sterker, glanzender en veerkrachtiger worden. De voedingsstoffen dringen diep door en stimuleren zelfs de haargroei.
  • Verminderen van Hoofdhuidproblemen: Zeg vaarwel tegen irritaties zoals roos, jeuk en allergieën. Onze Japanse behandeling kalmeert en verbetert de gezondheid van je hoofdhuid, zodat je met vertrouwen kunt stralen. 
  • Stimulatie van Haargroei en Bloedcirculatie: Geniet van een ontspannende massage die de bloedcirculatie stimuleert en je hoofdhuid verfrist. Dit helpt de haargroei te bevorderen en de algehele kwaliteit van je haar te verbeteren. 
  • Verbetering van Huid- en Haarconditie: Onze Japanse Spa behandeling zorgt ervoor dat je huid en haar de zorg krijgen die ze verdienen. Je zult versteld staan van het verschil in zachtheid en vitaliteit.
  • Ontspanning van de Hoofdhuid en Geest: Laat alle stress en vermoeidheid los terwijl we je hoofdhuid kalmeren. Onze Japanse spa massage zal je een gevoel van rust en plezier geven dat je verdient. 
  • Vermindering van Hoofdpijn en Ongemak: De verbeterde bloedcirculatie kan zelfs helpen bij het verminderen van hoofdpijn en gerelateerde ongemakken, zodat je je weer op je best kunt voelen. 
  • Bevordering van Slaap: Onze Japanse hoofdmassage stimuleert je zenuwstelsel, wat kan leiden tot een betere nachtrust. Zeg maar dag tegen slapeloze nachten.

Kortom, onze Japanse Head Spa behandeling onthult de geheimen van gezonde hoofdhuid en haar, verbetert de haargroei, en geeft je een glanzende, zachte en gezonde uitstraling. Het biedt ook ontspanning, stressvermindering, een betere slaap en een gevoel van plezier en comfort. 

Waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op deze authentieke Japanse ervaring en ontdek de wonderen van onze Japanse Head Spa.

  Direct een afspraak inplannen?
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?