0

Create Your Own Curls


 

We starten deze gezellige avond met een lekkernij en een kop koffie of thee terwijl we ondertussen je uitleg geven over krullend haar. Vervolgens gaan we jouw haren analyseren en doen een rektest. Zo kom je veel te weten over jouw haareigenschappen, denk daarbij aan porositeit en elasticiteit. Van hieruit gaan we een stappenplan samenstellen. Dit speciale stappenplan bestaat uit een routine van wassen, het productgebruik, het blowdryen en misschien ook wel het resetten en knippen van het haar.

Na een korte pauze (waarin we even een lekker wijntje opentrekken) behandelen we nog meer onderwerpen en gaan de handen uit de mouwen. Zo komen alle do en dont’s aan bod en we gaan kijken welke kniptechniek het beste bij jouw krullen past. Ook worden je krullen gewassen met de juiste bijpassende producten en daarna mag je zelf aan de slag!

Wij gaan je leren hoe je zelf je eigen haren kan blowdryen. We geven uitleg over welke producten je het beste kunt gebruiken en hoe je het beste overweg kunt met je fohn. Heb je thuis geen fohn, dan zijn er ook andere manieren om je krullen goed te laten opdrogen. Wij leren je er alles over. Zodat je aan het einde van deze leerzame en gezellige avond kunt stralen met jouw geweldige krullenbos!

Meld je aan voor onze inspirerende workshop van woensdag 20 september ''Create Your Own Curls"
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?