Thermo repair Botox Top Up

De verjongingssensatie voor jouw haar!


•    Herstelt de schubbenlaag met natuurlijke Ceramide 3 lipide
•    Voorkomt terugloop van de haarkleur
•    Beschermt tegen chemische behandelingen en thermische stress

Heb je beschadigd haar of is je haar na al die jaren dof en futloos geworden? Wil je je haren echt sterker maken? Ben jij toe aan een intensieve verjongingskuur voor jouw haar? Dan is de Thermo repair Botox Top Up dé behandeling voor jou.

Het hoofdbestanddeel van deze behandeling is de olie van de Meadowfoam plant. De olie is zeer rijk aan vetzuren en antioxidanten die zorgdragen voor de hydraterende en herstellende werking. Het molecuul uit deze vetzuren vertoont grote overeenkomsten met de moleculen die zich van nature in het haar bevinden.

Ook bevat deze behandeling Ceramide 3. Dit zijn lipiden die van nature voorkomen in het haar en een belangrijk onderdeel zijn van de haarschubben. De ceramide is als het ware het cement tussen de schubben en door toevoeging hiervan wordt de terugloop van de haarkleur voorkomen. Ook dof en futloos haar behoort dan tot het verleden. Hoe vaker de behandeling wordt herhaald, des te beter de opbouw en het herstel van het haar. 

Wij adviseren deze behandeling om de vier tot zes weken te herhalen voor een optimaal resultaat. De behandeling duurt twee á drie uur en kost voor kort haar € 75,-. Tot de schouder, € 85,- en voor haren vanaf de schouder rekenen wij € 95,-. Deze prijzen zijn vanaf prijzen en zijn afhankelijk van dikte en hoeveelheid.
 

Tip van Femke:

'Je haar gaat echt weer fantastisch stralen! Wie wil dat nou niet? Als je deze behandeling combineert met de reset en vitaminebehandeling onderga je een gigantische verjongingssensatie!'

 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?