0
Gastvoruw met Flair

Gastvrouw met Flair

"Deze vacature is beschikbaar vanaf medio september" maar vast solliciteren is verstandig m.b.t. de vakantie die gaat naderen.

Gastvrouw met Flair 
Ben jij de stralende persoonlijkheid die onze klanten met open armen ontvangt? Als gastvrouw ben jij het visitekaartje van ons salon. Met jouw vlotte babbel en charme creëer je een warme en gastvrije sfeer. Kom bij ons werken en maak deel uit van een team dat klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft staan!

Werkdetails
1. Klantenservice: Als gastvrouw ben je verantwoordelijk voor uitstekende klantenservice. Je begroet klanten hartelijk bij binnenkomst, beantwoordt telefoontjes en e-mails en biedt algemene ondersteuning aan klanten. Je beantwoordt vragen, geeft uitleg over de diensten, producten en tarieven, biedt advies over de beste behandelingen voor specifieke haartypes of wensen.

2. Afsprakenbeheer: Het beheren van de agenda van de kapsalon is een belangrijke taak. Je plant afspraken in voor klanten en zorgt ervoor dat de planning efficiënt verloopt, rekening houdend met de beschikbaarheid van kappers en de gewenste behandelingen van klanten.

3. Verzorging van gasten: Je zorgt ervoor dat klanten zich welkom en comfortabel voelen tijdens hun bezoek aan de kapsalon. Naast het begeleiden van klanten naar hun stoel, bied je ook lekkere koffie, thee, smoothies en gezonde lekkernijen aan tijdens het wachten, vooral tijdens langere behandelingen. Dit draagt bij aan een ontspannen en aangename sfeer in de salon.

4. Assisteren bij het maken van foto's en het creëren van content: Je kunt ook assisteren bij het maken van foto's en het creëren van content voor de social media kanalen van de kapsalon. Dit kan het fotograferen van kapsels, het bewerken van foto's en het bedenken van pakkende teksten omvatten. Hierdoor kan de kapsalon een consistente en aantrekkelijke online aanwezigheid behouden en potentiële klanten aantrekken.

5. Nieuwsbrieven maken: Je kunt betrokken zijn bij het maken van nieuwsbrieven voor de kapsalon. Dit omvat het schrijven van inhoud, het selecteren van relevante informatie, het opmaken van de nieuwsbrief en het verzenden ervan naar klanten. Nieuwsbrieven kunnen dienen als een effectieve manier om klanten op de hoogte te houden van aanbiedingen, nieuwe behandelingen en andere nieuwtjes.

6. Betalingsverwerking: Als gastvrouw ben je verantwoordelijk voor het afrekenen van de diensten met klanten. Je beheert de kassa en zorgt ervoor dat betalingen correct worden verwerkt, of dit nu contant, met een betaalautomaat of via andere betalingsmethoden gebeurt.

7. Salonorganisatie: Je helpt bij het schoonhouden en organiseren van de receptie, wachtruimte en andere gemeenschappelijke ruimtes in de kapsalon. Dit omvat ook het bijhouden van de was, het sorteren van handdoeken en het zorgen voor een nette en professionele uitstraling van de salon.

Bij KnipperZ Hair Care For YOU in Den Bosch bieden we
- werken in een jong dynamisch team, waar je kunt groeien.
- een uitdagende positie voor 2 a 3 dagen per week, doordeweeks.
- geen werken op zaterdag, maar wel 2 avonden.
- daarnaast bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden die verder gaan dan wat wordt omschreven in de kappers CAO.
- bij ons verdien je meer én kun je genieten van leuke en aantrekkelijke bonussen!

In onze salon draait het om knippen, kleuren, en het creëren van prachtige haarstijlen. Van krullen tot het permanent stijl maken van haren, we doen het allemaal! Ook zijn we gespecialiseerd in het zetten van haarweaves en houden we ons bezig met het herstellen van beschadigd haar. Advies geven en samenwerken met klanten om het beste traject voor een mooie haardos te vinden, behoort tot ons dagelijks werk.

Wil jij deel uitmaken van ons dynamische team, waar creativiteit, passie en klanttevredenheid centraal staan?

Aarzel dan niet langer en stuur vandaag nog je sollicitatie naar mail@knipperz.nl
Vergeet niet om je CV en motivatie mee te sturen, zodat we een goed beeld krijgen van jouw talenten.

KnipperZ is dé plek waar jouw carrière een sprankelende toekomst tegemoet gaat. Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van de magie die in onze salon gebeurt. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en samen te werken aan de mooiste creaties!

Hebben we je interesse gewekt? Mail vandaag nog!

Met vriendelijke groet,
Femke Kurvers
KnipperZ Hair Care For YOU
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?