0

Hairextensions

Net dat beetje meer volume, toch liever een flink stuk langer of gewoon een oogverblinde stevige bos lang haar: het kan allemaal! En je hoeft er niet meer op te wachten of maanden voor te sparen. Met onze hairextensions is jouw haardroom in een klap werkelijkheid.

Onze wefts zijn afkomstig uit Rusland en Mongolië en zijn de meest luxe en exclusieve weave-lijn die momenteel te verkrijgen is van 100% echt haar.  Alleen salons die het beste willen voor hun klanten hebben de beschikking over deze lijn.  De wefts zijn van een perfecte kwaliteit en voelen zacht en glad aan en passen perfect bij de Europese haarstructuur. De haarschubben van onze wefts zijn 100% intact en klitten niet. 

   
Met onze tips en de producten van Jean Paul Myné is ook de verzorging van je hairweaves  gegarandeerd. De hairweaves worden bevestigd met siliconen ringetjes, naald en draad. Als je ze om de 6 á 8 weken omhoog plaatst blijft het geheel er natuurlijk uit zien en kun je genieten van fantastisch lang en volumineus haar!

Verzorging van hairweaves

Hairextensions zijn fantastisch om snel lang en volumineus haar te verkrijgen. Het vergt alleen wel wat extra verzorging en het is belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Zo heb je het langst plezier van je prachtige haar.

 

Snel een afspraak inplannen? 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?