0

Kleuren

De kleurproducten van Jean Paul Myné: wij kunnen niet meer zonder. De Color Gourmet Experience geeft ons de mogelijkheid om prachtige kleuren te realiseren zowel in het basisaanbod als in het samenstellen van de juiste kleur.  Er zijn namelijk acht verschillende  kleursamenstellingen die ook onderling te mengen zijn bij de Color Juice. Met fantastische namen zoals Natural Squeeze, Mango Sunrise, Caramel Espresso en Fruit Candy!

D.O.C. color is de eerste en de enige waterloze kleuring ontwikkeld met Aloë vera. De innovatieve samenstelling geeft een mooi resultaat en een uniek design aan je lange haar. Alle D.O.C. kleuringen zijn verrijkt met olijfolie en ammonia vrij zodat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige haartypen. We gebruiken dus de Color Juice en de D.O.C. color die met elkaar staan voor een nieuwe generatie haarkleuringen die veiligheid, zachtheid en innovatie bij elkaar brengen. Bij de Juice Color is door ammonia smart de hoeveelheid ammonia geminimaliseerd maar geeft toch een uitzonderlijk goed eindresultaat. Deze kleuring brengt gemakkelijk aan en de haarstructuur wordt gevoed tijdens het kleurproces. Met een minimale kleurafgifte en een maximale grijsdekking, glans en intensiteit. 

Doordat wij werken met twee typen kleuringen, de D.O.C. color en de Color Juice, kunnen wij altijd een kleuring op maat realiseren, zelfs als je allergisch bent voor kleuringen. Mocht je overgevoelig of allergisch zijn voor kleuringen dan is het aan te raden om bij ons de gratis allergietest te doen, zodat je na 24 uur precies weet wat het beste voor jouw huid is. Let wel op: dit gaat over kleuringen, niet over blonderingen. Wist je dat als je allergisch bent voor kleuringen, blonderingen vaak nog een uitkomst bieden? Naast ons verf assortiment gebruiken we ook erg veel onze kleurshampoo’s en kleurmaskers uit de Navitas Organic Touch lijn om toe te voegen aan onze kleuringen. Tevens voor jou een shampoo op maat te mengen. Kleurmasker voor thuis om jouw kleur zo lang mogelijk mooi te houden. Voor een mooie (korte) kleurverandering zou je deze ook thuis kunnen gebruiken, zoals pasteltinten, roze of peach.

Snel een afspraak inplannen? Topproducten voor lang haar
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?