0

Verzorgen

Verzorgd lang haar laat je stralen, precies zoals toen je net bij ons de salon uit liep. Gelukkig zijn er hartstikke veel fantastische producten die de verzorging van lang haar gemakkelijk maken. Het gebruik van een speciale shampoo  voor lang haar is echt aan te raden. Wij adviseren van Treasures Enhancing Plus Shampoo. Door bijzondere ingrediënten wordt je lange haar ultiem gevoed en behoudt het haar natuurlijke glans. Treasures Enhancing Shampoo is alleen verkrijgbaar in een één liter verpakking.


Conditioner

De bijpassende conditioner versterkt de behandeling alleen maar.  De Treasures Enhancing Conditioner is deep moisturizing en een sterk voedende en hydraterende haarconditioner. Deze conditioner is verrijkt met plantenextracten zoals lijnzaadolie dat het haar schitterend zacht en glanzend maakt.


Masker

Om jouw lange haar extra te voeden is eenmaal per week een deep moisturizing mask geen overbodige luxe. Het Treaures Revital Mask is een intensief herstellend masker. Het versterkt, hydrateert en voedt jouw lange haar. Het is verrijkt met plantaardige stamcellen, dringt diep door en helpt bij het herstel van het haar. 

Snel een afspraak inplannen? Topproducten voor lang haar

 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?