Highlights

Highlights zijn streepjes in je haar die lichter zijn dan je eigen haarkleur. Met highlights krijg je een speels en zomers effect. 

Bij KnipperZ  hebben we voor highlights een verfijnde behandeling ontwikkeld waardoor we ze in vele verschillende diktes, manieren en kleuren kunnen zetten.  Met een toner of enkel een kleurshampoo of met een masker. 

Hoe lang je plezier houdt van je highlights ligt aan de verf en aan je conditie van je eigen haren. Bij de één blijft het een maand zitten, bij de ander zie je ze na een halfjaar nog. Van highlights krijg je natuurlijk wel een uitgroei. Voor een blijvend fris en stralend effect adviseren we om tussen de acht en tien weken je uitgroei bij te werken. Wil je niet zo vaak naar de kapper? Dan kun je beter kiezen voor een andere kleurbehandeling zoals een foilyage of balayage.Voor een bijzonder effect met donkere plukjes ga je voor lowlights. En veel gevraagd in onze salon is een combinatie van highlights en lowlights: dit  geeft ook een waanzinnig mooi effect!

Hiernaast zijn er ook nog microlights of babylights mogelijk. Dit zijn hele fijne highlights die geen streepjes als resultaat geven maar meer een blonde “waas” achterlaten in het haar. Je ziet dus dat ook bij deze kleurtechniek dat er volop mogelijkheden zijn. Daarom is het altijd goed om met onze hairstylisten te bespreken wat jouw wens is. Wij kunnen je dan het best passende advies geven. 

Als je wilt kiezen voor een van onze kleurbehandelingen mag je ook een adviesgesprek online inplannen. Normaal kost dit adviesgesprek € 19,95 maar als toekomstige kleurklant geven we je dit adviesgesprek gratis! 

Highlights kun je bij KnipperZ boeken vanaf €75,- afhankelijk van jouw wens.

Direct een afspraak inplannen? Je gekleurde haar perfect verzorgen  

 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?