De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0

Stylen

Styling na de kleurbehandeling
 

Wist je dat iedereen die bij KnipperZ een kleurbehandeling krijgt ook de deur uitloopt met prachtig geföhnd en gestyled haar? Alle kleurbehandelingen complementeren we met een styling ter waarde van € 30,- zodat we je goed het resultaat kunnen laten zien en er prachtige (anonieme) foto's van kunnen maken voor onze social media kanalen.
 

Touch-up behandeling

Heb je een tijdje terug een kleurbehandeling bij ons gedaan en zou je graag een opfrisbeurt willen? Dat kan bij KnipperZ! Daar is onze Touch-up behandeling voor bedacht. Voor als het nog geen tijd is voor een nieuwe kleurbehandeling maar je wel weer even nét wat harder wilt stralen. Deze Touch-up behandeling bestaat uit een aanzetkleuring met toner.


Styling voor een feestje

Een prachtige coupe valt of staat bij de juiste styling. Denk hierbij aan opsteken, vlechten of op een bijzondere manier vastzetten. Maar een goed geföhnde of gekrulde korte coupe  kan er ook fantastisch uitzien als je een feestje of bruiloft hebt. 

Bel ons gerust eens om te horen wat we voor jou kunnen betekenen!  

Direct een afspraak inplannen? Je gekleurde haar perfect verzorgen  
 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?