Face framing

Face framing, contouring of face framing highlights, ken je al deze begrippen? We bedoelen er allemaal hetzelfde mee. En wat ons betreft is face framing een kleurtechniek die veel bekendheid verdiend. Wat een prachtige effect weten we hiermee te creëren. Bij face framing plaatsen wij highlights rondom je gezicht. Een goede hairstylist weet deze highlights strategisch om jouw gezicht te plaatsen. Als er vervolgens ook de juiste kleur wordt gekozen dan complementeert het meteen je eigen huidskleur. Deze kleurtechniek blinkt uit in minimale veranderingen maar een maximaal resultaat!

Het grootste pluspunt van de face framing techniek is dat het bij iedereen mooi staan. Het is namelijk niet de vraag óf de trend iets voor jou is, maar voor welke kleur je kiest. En daar kunnen we je bij KnipperZ natuurlijk heel goed bij helpen. Veel blondines willen voor een lichtblonde tint gaan, terwijl de meesten met donker haar eerder voor een karameltint kiezen. Maar dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van het effect dat je ermee wilt bereiken, dus schroom niet om je door ons te laten adviseren.Daarnaast heeft face framing niet veel onderhoud nodig. De hairstylisten van KnipperZ hebben alle verftechnieken helemaal onder de knie en dan heb je er dus maandenlang plezier van. De kleur zakt natuurlijk wel uit, dat komt doordat je haren groeien maar na verloop van tijd kun je de kleur eenvoudig opfrissen met een toner.

Face framing laat je haar optisch dikker lijken! En hoe dichter de highlights bij de aanzet worden ingezet, hoe dunner je haar lijkt. Als je juist dikker haar wil, zullen wij je highlights iets lager te plaatsen. Zo creëren we een uitgroei waar je wél op zit te wachten. Hierdoor lijkt je haar namelijk echt optisch dikker! Super toch?


Tip van Femke:

Bij face framing kun je het beste een kleurshampoo gebruiken. Ook is een voedend masker (zoals bijvoorbeeld de Navitas Organic Touch Mask) belangrijk om je haren lekker zacht te houden. De kleur blijft weken prachtig zo.

Dit is al mogelijk vanaf €60,- 


 
Direct een afspraak inplannen? Je gekleurde haar perfect verzorgen  
 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?