Balayage kleurtechniek

Zoals je mag verwachten van KnipperZ werken wij met de nieuwste en de meest beproefde kleurtechnieken. We vertellen je graag wat meer over balayage want dat is één van onze meest populaire kleurtechnieken.  Een salonklassieker die wij tot in de puntjes beheersen!

Balayage is een Frans woord en betekent letterlijk 'vegen'.  Door middel van vegen wordt het kleurproduct freehand met een kwast op het haar aangebracht. Meestal met een dus vegende beweging opwaarts in een V of een W-vorm. Op deze manier kun je gemakkelijk bepalen welke delen van het haar je wilt accentueren door het op die plaatsten lichter te maken. Ook kun je door het product mooi uit te vegen een mooie subtiele overgang in het haar maken.De reden dat een deze techniek zo populair is, is omdat deze kleurtechniek een heel natuurlijk resultaat geeft. Vaak blijft de aanzet iets dieper van kleur waardoor de uitgroei veel minder zal opvallen. Waar je van highlights wel een uitgroei ziet is een balayage veel onderhoudsvriendelijker. Omdat het kleurproduct alleen op de oppervlakte van het haar wordt aangebracht blenden de kleuren uiteindelijk ook mooier. Je creëert echt een heel natuurlijk effect, alsof je haar is opgelicht door de zon.

Je kunt ervoor kiezen om de uitgroei donkerder te kleuren en de punten te tonen in elke gewenste kleur.
De balayage techniek is ook heel geschikt voor brunettes die net iets meer dimensie in de kleur willen zien. Ook die fantastische fashioncolors die je nu veel ziet gaan heel goed samen met een balayage techniek. En heb je een hele donkere haarkleur dan kan een balayage net iets meer diepte geven zonder dat ‘t erg gekleurd lijkt.

Maak nu snel je afspraak voor een Balayage kleurbehandeling en geniet van het prachtige effect in jouw haar!

Of wil je meer weten van onze Mix & Match techniek binnen de haarkleuringen? Lees dan hier even verder! 

Onze balayage kleurbehandeling combineren wij altijd met een Oxilock behandeling en een toner. Deze complete balayagebehandeling is al mogelijk vanaf € 140,- bij haar tot de schouder. Voor haren vanaf de schouder begint het tarief bij € 200,-. 

Direct een afspraak inplannen? 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?