Foilyage kleurtechniek

Soms zijn mensen enthousiast over de balayage kleurtechniek maar vinden het resultaat iets te subtiel. Door de balayage in de folies te zetten maken we er een zogeheten 'Foilyage' van. Deze naam is ontstaan omdat we werken met folies. Het effect hiervan lijkt op balayage maar we kunnen op deze manier voor een lichter eindresultaat gaan. Hiermee krijg je dus meer contrast in je haren en wordt het effect duidelijker.  Met de foilyage kan je het haar ook van verschillende haarkleuren tegelijk voorzien.

Foilyage zorgt net als balayage voor een natuurlijke look, maar is in tegenstelling tot balayage geen freehand techniek. Bij foilyage wordt er dus gebruik gemaakt van folies en we touperen het haar voor een natuurlijke look. Hierdoor krijg je een levendiger en intenser effect. Misschien nog wel het fijnste: omdat dit zo’n softe, natuurlijke techniek is heb je niet snel last van een zichtbare uitgroei. In plaats daarvan gaat foilyage er eigenlijk alleen maar beter uitzien naar verloop van tijd. Wel adviseren wij bij de foilyage een aanzetkleuring met toner erbij. Dan krijg je echt het allermooiste effect. Een unieke kleuring op maat gemaakt voor jou.

Wil je nog wat meer lezen over de flamboyage kleurtechniek? Je kunt je natuurlijk ook door onze hairstylisten laten voorlichten in de salon.

Onze foilyage kleurbehandeling combineren wij altijd met een Oxilock behandeling en een toner. Deze complete foilyagebehandeling is al mogelijk vanaf €175,-.

Direct een afspraak inplannen? 
 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?