De meiden van KnipperZ Hair Care For YOU hebben vakantie van zaterdag 13 juli t/m maandag 22 juli 2024 en zaterdag 31 augustus t/m dinsdag 17 september 2024. De kapsalon en webwinkel zijn beide gesloten tijdens deze periode. Webshop bestellingen zullen direct na onze vakantie op volgorde worden verzonden!!!
0

Knippen

Bij KnipperZ maken we een kleurbehandeling meestal af met een frisse knipbeurt. Want de nieuwe kleur laat het haar stralen maar de juiste valling en mooie verzorgde punten zorgen voor het perfecte totaalplaatje.

Misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe coupe? Dus niet alleen een nieuwe kleur. Maar wil je gaan voor een totaal nieuw kapsel dat goed geknipt is en bovenal makkelijk te stylen. De hairstylisten van KnipperZ zullen dan intensief met je aan de slag gaan. We willen precies van je weten wat je mooi vindt. We geven je advies over wat mooi bij je gezichtsvorm past en we kunnen heel goed aangeven hoeveel tijd jouw nieuw coupe vraagt aan styling. Want ook dat is super belangrijk dat je zelf je coupe goed kunt stylen en iedere dag mooi stralend de deur uit loopt. De basis hiervan is natuurlijk goed knipwerk.Toe aan een nieuwe coupe? 

Kom gerust eens bij ons langs om te horen wat voor mogelijkheden er allemaal zijn en ervaar zelf hoe fijn het is om een goedgeknipte coupe te hebben! Een volledige knipbehandeling incl. wassen, stylen en een dosis advies duurt 45 min en kost €49,95

Direct een afspraak inplannen? Je gekleurde haar perfect verzorgen  
 
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?