0

Curlsys kniptechniek

Zo is de Curlsys techniek is ontworpen door Brian McLean en werkt met de bundels van het haar die apart in een ronding worden geknipt. Met bundels bedoelen we pakketjes haren die van nature bij elkaar zitten. Deze worden apart geknipt en daardoor krijgt het haar ruimte om op een natuurlijke wijze te krullen, minder te pluizen en er volumineus uit te zien.

Door deze techniek gaat er minimaal 2 centimeter van je haar af en het haar kan ook nog eens 2 centimeter opkrullen. De Curlsys kniptechniek is ook geschikt voor dunner haar.

Onder de Curlsys kniptechniek vallen wel 36 verschillende manieren van knippen. Onze stylisten hebben een speciale training en opleiding doorlopen om voor iedere curly lady het gewenste kruleffect te realiseren!De Curlsys techniek vindt plaats op nat en gewassen haar. Voor het wassen kijken we eerst hoe het haar van nature valt en zullen we jouw wensen bespreken. We doen eerst een rektest om te kijken welke producten het beste passen bij jouw krullen. Je haren worden gewassen met een speciale shampoo waarna we een verzorgende conditioner in je haar laten zitten tijdens de knipbehandeling. Tot slot wassen we de conditioner uit en stylen we je haren in model met een diffuser en bijhorende producten. Graag geven we gepast advies voor jouw krullen op maat. Deze ervaring begint al in onze luxe was fauteuil.

De Curlsys knipbehandeling duurt ongeveer anderhalf uur en de prijzen zijn vanaf € 85,-
e kijken voor het bepalen van de prijzen naar de lengte en dikte van jouw haar.

Direct een afspraak inplannen? Producten voor je curly hair
 

 

 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?