0

Verzorgen

De verzorging van krullend haar is natuurlijk heel belangrijk en zorgt ervoor dat je krullen net zo stralend blijven als dat je net bij ons uit de salon liep. Voor de verzorging van krullend haar is het gebruik van een speciale shampoo echt aan te raden. Wij adviseren van Ocrys de Asana-lijn. Speciaal voor echt mooie krullen!


Shampoo

Asana shampoo helpt om ongerepte krullen in bedwang te houden en de natuurlijke valling te accentueren. De shampoo zorgt voor het herstel van de krul en voorkomt het gevreesde frizzy effect. De beschermende laag verzacht het haar en maakt de krullen beter zichtbaar door de toevoeging van Jojoba, zonnebloemzaad en lijnzaadolie. Door het linolzuur voorkom je gesleten haarpunten en wordt de haarvezel geherstructureerd.

Liever een eco product? Vraag na bij onze specialisten.
Conditioner

Asana conditioner geeft de broodnodige extra verzorging na het wassen van het krullende haar en accentueert de natuurlijke valling en krul nog nét even extra. Ook in de conditioner wordt gebruikt gemaakt van Jojoba, zonnebloemzaak, lijnzaadolie en is linolzuur toegevoegd. De finishing touch bij iedere wasbeurt!


Masker

Regelmatig heeft jouw krullende haar een extra boost nodig en gelukkig kan dat met de producten van Asana ook heel goed thuis. Het Asana masker, speciaal voor krullend haar is hier voor gemaakt. Om in je eigen badkamer net even dat speciale effect en die extra verzorging te creëren die je bij ons in de salon ook vindt. 


Pretty Curly Girl

Voor degene die echte CG believers zijn, hebben we de prachtige vegan producten van Pretty Curly Girl. Bij deze curly girl methode gebruiken we een geheel natuurlijke verzorgingslijn waarin bewust met de ingrediënten en het milieu is omgegaan. Wil je weten welke verzorgende producten wij allemaal bieden binnen deze methode kijk dan even hier.

Producten voor je curly hair
 

 

 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?