0

Kleuren

Krullend haar kleuren geeft vaak net wat meer intensiteit aan je kleur maar ook aan je krullen. Door de valling van je haar zullen de kleurschakeringen nét iets meer opvallen en dat geeft een prachtig effect. Bij KnipperZ maken wij gebruik van de kleurproducten van Jean Paul Myné: de Color Gourmet Experience waaronder de Keratin Plus Color, D.O.C. Color en de Color Juice vallen.

Keratin Plus Color is de eerste professionele wijnkleuring geïnspireerd door de gastronomische wereld.
Deze crèmekleuring is veilig, delicaat, performant en vrij van PPD. Een ammoniak-slimme aanpak gecombineerd met comfort en schoonheid van het haar met maximale consideratie voor gevoeligheid.
De kracht van de Oxilamine®-technologie van Keratin Plus, die over de hele wereld wordt erkend, geeft al zijn herstructurerende, regenererende en verlichtende kracht vrij tijdens het aanbrengen. Zorgt voor totale welzijn tot aan de wortels en maximale glans met behoud van de veiligheid, technologie en innovatie van Keratine Plus.
Gemengd met onze speciale crème activator: die is verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals: ananas enzymen, hydraterende en herstellende oliën en aloë vera. Deze dragen bij aan de perfecte samenstelling van de gekozen kleurbehandeling waardoor het aanbrengen van het kleurproduct en het kleurproces prettig verloopt. Activ Pulp is zacht voor het haar en houdt rekening met de gevoeligheid van de hoofdhuid.


D.O.C. color is de eerste en de enige waterloze kleuring ontwikkeld met Aloë vera. De innovatieve samenstelling geeft een mooi resultaat en een uniek design aan krullend haar.

Alle D.O.C. kleuringen zijn verrijkt met olijfolie en ammonia vrij zodat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige haartypen.Naast de D.O.C. color gebruiken wij ook de Color Juice, een nieuwe generatie haarkleuringen die veiligheid, zachtheid en innovatie bij elkaar brengt. Door Ammonia smart is de hoeveelheid ammonia geminimaliseerd maar geeft het toch een uitzonderlijk goed eindresultaat. Deze kleuring brengen we gemakkelijk aan en de haarstructuur wordt gevoed tijdens het kleurproces. Met een minimale kleurafgifte en een maximale grijsdekking, glans en intensiteit.

Doordat wij werken met drie typen kleuringen, de Keratin Plus Color, D.O.C. color en de Color Juice, kunnen wij altijd een kleuring op maat realiseren, zelfs als je allergisch bent voor kleuringen. Mocht je overgevoelig of allergisch zijn voor kleuringen dan is het aan te raden om bij ons de gratis verftest te doen, zodat je na 24 uur precies weet wat het beste voor jouw huid is. Let op: dit gaat over kleuringen, niet over blonderingen.  Wist je dat als je allergisch bent voor kleuringen, blonderingen vaak nog een uitkomst bieden.

Direct een afspraak inplannen? Producten voor je curly hair  
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?