0

Kleuren

Krullend haar kleuren geeft vaak net wat meer intensiteit aan je kleur maar ook aan je krullen. Door de valling van je haar zullen de kleurschakeringen nét iets meer opvallen en dat geeft een prachtig effect. Bij KnipperZ maken wij gebruik van de kleurproducten van Jean Paul Myné: de Color Gourmet Experience waaronder de D.O.C. color en de Color Juice vallen.

D.O.C. color is de eerste en de enige waterloze kleuring ontwikkeld met Aloë vera. De innovatieve samenstelling geeft een mooi resultaat en een uniek design aan krullend haar.

Alle D.O.C. kleuringen zijn verrijkt met olijfolie en ammonia vrij zodat ze zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige haartypen.Naast de D.O.C. color gebruiken wij ook de Color Juice, een nieuwe generatie haarkleuringen die veiligheid, zachtheid en innovatie bij elkaar brengt. Door Ammonia smart is de hoeveelheid ammonia geminimaliseerd maar geeft het toch een uitzonderlijk goed eindresultaat. Deze kleuring brengen we gemakkelijk aan en de haarstructuur wordt gevoed tijdens het kleurproces. Met een minimale kleurafgifte en een maximale grijsdekking, glans en intensiteit.

Doordat wij werken met twee typen kleuringen, de D.O.C. color en de Color Juice, kunnen wij altijd een kleuring op maat realiseren, zelfs als je allergisch bent voor kleuringen. Mocht je overgevoelig of allergisch zijn voor kleuringen dan is het aan te raden om bij ons de gratis verftest te doen, zodat je na 24 uur precies weet wat het beste voor jouw huid is. Let op: dit gaat over kleuringen, niet over blonderingen.  Wist je dat als je allergisch bent voor kleuringen, blonderingen vaak nog een uitkomst bieden.

Direct een afspraak inplannen? Producten voor je curly hair  
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?