Botox Top Up

Dé verjongingssensatie voor je haar: Botox Top Up

Het hoofdbestanddeel van de Thermo Repair Botox Top Up behandeling is olie van de meadowfoam plant. Dat zegt je misschien even niks maar deze is ontzettend rijk aan vetzuren en antioxidanten die zorgen voor een fantastische herstellende werking. Het is echt alsof je haren gebotoxt worden!

Het molecuul uit deze vetzuren lijkt namelijk heel erg op de moleculen die we van nature in het haar vinden. Dankzij de toevoeging van ceramide 3 lipiden worden de haarschubben versterkt en opnieuw gevuld. Hiermee voorkom je terugloop van de kleur en behoren dof en futloos haar tot het verleden. Ceramide 3 is in staat een beschermde laag op te bouwen waardoor je haren er gezonder uit zien als ooit tevoren.  

Wij adviseren deze behandeling om de vier tot zes weken te herhalen voor een optimaal resultaat. De behandeling duurt twee á drie uur en kun je al boeken vanaf € 75,-. 
 

Tip van Femke:

'Je haar gaat echt weer fantastisch stralen! Wie wil dat nou niet? Als je deze behandeling combineert met de reset en vitamineboost onderga je een gigantische verjongingssensatie!'

Direct een afspraak maken?
 
Onze reviews

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Zien we je snel?