Haarkleuringen

D.O.C. COLOR

​Door het vervangen van water is er ruimte gecreeërd om stoffen toe te voegen die het kleurproces verbeteren en die gezondheid van het haar garanderen. De verf is gebasseerd op olie basis en aminozuren, met onder andere Aloë Vera, Olijf Olie en Vetiver Olie. Het verzorgt het haar zonder het haar te overbelasten en herstelt glans. Dit zorgt voor een intense kleurbeleving wat weer leidt naar sterker en gezond haar.

D.O.C. ACTIVE ENZYME

​D.O.C. Active Enzyme is een uiterst speciale emulsie dat verrijkt is met enzymen die verkregen zijn uit papaya en de steel van een ananasplant. Samen met kostbare actieve oliën en zee collageen zorgt D.O.C. Active Enzyme voor een rijke textuur dat diep in het haar dring. Het heeft verzorgende eigenschappen die het haar hydrateren en herstellen tijdens het gehele kleurproces.

​D.O.C. OLEODEC

​D.O.C. Oleodec is de eeste ammonia-vrije blondeer met oliebar systeem!
​Het is zacht voor de stylist, huid en haar. De D.O.C. Oleodec is speciaal ontwikkeld om stofwolken in de werkruimte te vermijden tijdens het voorbereiden van de blondeer ook komt er geen geur bij vrij. Door middel van kostbare oliën kun je veilig werken en garandeert het hydraterende, verzachtende en beschermende werking tijdens het blondeerproces.
 
Onze referenties

Onze salon

Onze salon is compleet vernieuwd, kom gerust eens een kijkje nemen!
Afspraak maken